Skip to main content

CELEBS

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Στην προσωπική μου ζωή είμαι "monahus anarxoaytonomus"»

Στη μουσική πάντως είναι πειθαρχημένη


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη άνοιξε την καρδιά της στο outnow και μίλησε για τις δύο διαφορετικές προσωπικότητες που κρύβει μέσα της, τονίζοντας ότι στη μουσική είναι πειθαρχημένη, εν αντιθέσει με την προσωπική της ζωή.

Μιλώντας για όλα εκείνα που την κάνουν ευτυχισμένη, η μεγάλη ερμηνεύτρια, εκμυστηρεύτηκε: «Πόσο εκ διαμέτρου αντίθετες λέξεις και πόσο δυνατές γίνονται όταν η μία διαδέχεται την άλλη. Θα σας πω κάτι που το έχω ξαναπεί... Δουλεύω σαν σκυλί και ξεκουράζομαι σα σκυλί.

Στη μουσική είμαι πειθαρχημένη, στη προσωπική μου ζωή είμαι monahus anarxoaytonomus!... Μου αρέσoυν τα ταξίδια η αδρεναλίνη,οι άγριοι και δύσκολοι προορισμοί, κολυμπώντας δίπλα σε καρχαρίες στον Ινδικό ωκεανό, με δελφίνια η δίπλα σε τεράστια σαλάχια .Μου αρέσει το diving και οι φωτογραφίες, ο βυθός κάνει ένα ξέπλυμα κυττάρων συγκλονιστικό, μου αρέσει να βρίσκομαι με φίλους, μου αρέσει η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού.

Ο έρωτας, η άμμος και η ξυπολισιά,το αλάτι στο κορμί, τα χρωματιστά βότσαλα των Κυκλάδων, τα ξερονήσια και οι βουτιές των γλάρων, το λουλακί, η ώχρα, το χοντροκόκκινο, τα ασβεστωμένα σπίτια που χαρακώνουν τα αιώνια μπλε του μυαλού μας αποζητώντας την αθωότητα (όση μας απέμεινε), τα γέλια των ανθρώπων που αγαπώ, ένας ύπνος στον καναπέ, οι συνομιλίες των σκυλιών από τα βουνά την ώρα που σουρουπώνει και πιο μετά η φωνή του γκιώνη, το ηλιοβασίλεμα και η φεγγαράδα... Μου αρέσει η ζωή και ο αυτοσχεδιασμός της. Λατρεύω την Ελλάδα». 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga