Skip to main content

CELEBS

Tori Spelling: Γιατί βγάζει στο σφυρί τα προσωπικά της αντικείμενα;

Ολόκληρο παζάρι έξω από το σπίτι της διάσημης ηθοποιού...



 

Οι περισσότεροι celebrities φροντίζουν συνεχώς την εικόνα τους, είτε με το στυλ, είτε με τις δηλώσεις, είτε με τον τρόπο ζωής τους, προσπαθώντας να δημιουργήσουν ένα μύθο γύρω τους που αυτόματα θα τους διαφοροποιήσει από όσους ζουν στη διπλανή πόρτα.

Αντίθετη στον παραπάνω κανόνα όμως φαίνεται πως είναι η Tori Spelling, η αγαπημένη Ντόρα από την all time classic αγαπημένη σειρά όλων μας «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», η οποία ετοιμάζεται να μετακομίσει σε ένα άλλο σπίτι με την οικογένειά της και γι’ αυτό αποφάσισε να… βγάλει στο σφυρί έπιπλα, ρούχα, παπούτσια και διάφορα αντικείμενα που δεν χρειαζόταν πια.

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και ίσως αυτό το bazaar στην αυλή του σπιτιού της ήταν μια λύση για να μαζέψει χρήματα.

Πωλητής ήταν ο σύζυγός της Dean McDermott, με τον οποίο λίγο καιρό πριν είχαν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, αλλά από ότι φαίνεται αυτά ανήκουν στο παρελθόν και τα έχουν βρει ξανά.

tori-spelling3.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.