Skip to main content

CELEBS

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψε ποιος ήταν ο δυσκολότερος τηλεοπτικός αντίπαλός της

Παραδέχτηκε ότι είχε φοβηθεί αρκετά τότε


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στην εκπομπή «Τα Λέμε» βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον δυσκολότερο τηλεοπτικό αντίπαλο που είχε ποτέ απέναντί στο "Πάμε Πακέτο" που παρουσιάζει επί σειρά ετών.

«Νομίζω ότι δυσκολότερος αντίπαλος ήταν το “Παρά Πέντε”, με το οποίο δεν είχαν κανένα λόγο να με βάλουν απέναντι. Αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε ο διευθυντής τότε να με βάλει απέναντι στο "Παρά Πέντε", ενώ ήμουν άλλη μέρα, Τετάρτη, με πήρε και με πήγε Δευτέρα. Έχω πάει σε όλες τις μέρες. Φοβήθηκα τότε γιατί μου έλεγε και η Ζήνα Κουτσελίνη που την πίστευε πολύ στην εκπομπή και σε εμένα, εγώ δεν ήθελα να κάνω ψυχαγωγία, με πίεσαν για να κάνω και επέλεξα εγώ αυτό το κόνσεπτ μέσα από τα διάφορα που μου δείξανε με τον Λάτσιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία επισήμανε: «Ακόμα και η Ζήνα τότε όταν με πήγαν απέναντι στο "Παρά Πέντε" μου λέει "μην περιμένεις τώρα, τελειώσαμε, 4, 5 το πολύ να κάνεις". Και έκανα 18. Και την επόμενη σεζόν με άλλαξαν, με πήγαν Πέμπτη. Ήμουν Τετάρτη, με πήγαν Δευτέρα, με ξαναπήγαν Πέμπτη, μετά μου άλλαξαν ώρα μέσα στην Πέμπτη. Το κοινό ήταν εκεί, το κοινό είναι μαζί μου και του έχω τόσο μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλη αυτή την συμπόρευση όλα αυτά τα χρόνια γιατί είναι συμπόρευση επί της ουσίας, δεν είναι επί της τηλεθέασης».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς