Skip to main content

CELEBS

Εύη Αδάμ: Μας σύστησε τις δυο πανέμορφες κόρες της, Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου

Αποκαλύπτει ποια μοιάζει περισσότερο σ'αυτήν


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Με τις δύο πανέμορφες κόρες της, Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου φωτογραφήθηκε η Εύη Αδάμ για το περιοδικό «Ηello και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει μαζί τους.

«Καθόλου φίλες δεν είμαστε, φίλες έχουν και μπορούν να κάνουν. Τη διαδικασία της τριβής στις φιλικές σχέσεις θα την περάσουν με άλλους. Εγώ είμαι μαμά τους. Αλλά, ίσως, και να είμαι η καλύτερή τους φίλη, υπό την έννοια ότι βρίσκομαι εκεί όταν χρειαστεί. Είμαι ο άνθρωπος που θα πρέπει να μπορούν να εμπιστευτούν την ώρα που θα χρειαστεί. Η αγάπη είναι δεδομένη, δε χρειάζεται να την επανεξετάσουν, κάτι που θα χρειαστεί να κάνουν με όλους τους άλλους», είπε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία η Εύη Αδάμ αποκάλυψε πως περισσότερο της θυμίζει τον εαυτό της η κόρη της η Δανάη: «Βλέπω στοιχεία μου και στις δύο, αλλά περισσότερο βλέπω τον εαυτό μου στη μεγάλη μου κόρη, τη Νεφέλη. Έχει αυτή την απίστευτη τετράγωνη λογική, είναι συγκεντρωμένη, είναι όλα οργανωμένα μέσα στο κεφάλι της. Η Δανάη είναι καλλιτέχνιδα. Πιο αφηρημένη. Με το ένα πόδι σ’ αυτό τον κόσμο και με το άλλο σ’ έναν κόσμο με ήχους, χρώματα, φαντασία, σ’ ένα μαγικό κόσμο. Είναι πανέξυπνη, αλλά μερικές φορές χάνεται και θέλει λίγη οργάνωση. Στο τέλος της φετινής χρονιάς ζορίστηκε, γιατί ως μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου έδινε εξετάσεις για πρώτη φορά, τελικά όμως οι βαθμοί της ήταν μεταξύ 18 και 20. Η Νεφέλη είναι αθλήτρια, ασχολείται με το βόλεϊ και η βαθμολογία της ήταν 19,6, γιατί θέλει να παίρνει άριστα και να έχει το κεφάλι ψηλά».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!