Skip to main content

CELEBS

Bobbi Kristina Brown: Αυτά είναι τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της!

Οι δύσκολες ώρες συνεχίζονται. 



Η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον και του Μπόμπι Μπράουν μεταφέρθηκε σε κέντρο περίθαλψης, πέντε μήνες μετά το μη αναστρέψιμο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν βρέθηκε τον Ιανουάριο αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στην Τζόρτζια κι έκτοτε βρίσκεται σε τεχνητό κώμα.  

Οι αρχικές ιατρικές εξετάσεις έδειχναν ότι η κατάστασή της ήταν ιδιαίτερα κρίσιμη και ότι θα κατέληγε. Ο πατέρας της ωστόσο δήλωσε τον Απρίλιο ότι "το μωρό του έχει ξυπνήσει".   Η οικογένεια Χιούστον εξέδωσε χθες ανακοίνωση όπου αναφέρει: "Η κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα συνεχείζει να χειροτερεύει. Έχει μεταφερθεί στη φροντίδα ειδικού ξενώνα. Πλέον βρίσκεται στα χέρια του Θεού".   

Οι αναφορές για την κατάσταση της υγείας της 22χρονης που προέρχονται από τις δύο πλευρές της οικογένειάς της έχουν υπάρξει αντικρουόμενες ως σήμερα. Οι δικηγόροι της οικογένειας Μπράουν αναιρούν τις ανακοινώσεις της οικογένειας Χιούστον, καθώς δεν έχουν λάβει άδεια να επισκέπτονται την Μπόμπι.  

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το Reuters, ο σύντροφός της, Νικ Γκόρντον, που ήταν ο άνθρωπος που τη βρήκε αναίσθητη στην μπανιέρα, αντιμετωπίζει μήνυση ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων, με την κατηγορία ότι της προκάλεσε επικίνδυνους τραυματισμούς, καθώς και για υπεξαίρεση χρημάτων από τον τραπεζικό της λογιαριασμό όσο καιρό βρίσκεται σε κώμα. 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ