Skip to main content

CELEBS

Εύη Αδάμ: «Αντιμετώπισα τις δυσκολίες βουβά, μόνη μου»

Tην έδεσαν με τις κόρες της αυτά που πέρασαν


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ποτέ κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος όταν υπάρχουν παιδιά. Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελεί η Εύη Αδάμ, η οποία σε συνέντευξή της στο Hello αναφέρθηκε στην περίοδο μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπη Λιβιεράτο, αποκαλύπτοντας πως η ίδια κατάφερε να τα βγάλει πέρα.

«Εδώ και πέντε χρόνια έχω αναλάβει στις πλάτες μου όλες τις ευθύνες της μικρής μου οικογένειας, η οποία στηρίζεται οικονομικά και πρακτικά στις δικές μου δυνάμεις. Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Μέχρι σήμερα είμαι το σχολικό, η καθαρίστρια, ο σοφέρ, η μαγείρισσα, η πανταχού παρούσα σε κάθε λεπτό της ζωής των δυο κοριτσιών μου. Αυτή είναι η δική μου πλευρά. Η ζωή μου είναι αφοσιωμένη στις κόρες μου. Η μικρή μου κόρη έγραψε σε σχολική έκθεση, "Όταν μου χαμογελάει, φωτίζεται η ψυχή μου", και η μεγάλη σε μια ανάλογη: "Η μαμά είναι το πιο σημαντικό άτομο στην οικογένεια. Αυτή τα κάνει όλα, είναι πάντα εκεί. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι προσποιείται ότι είναι καλά, ακόμα κι όταν δεν είναι"», αποκάλυψε.

Eν συνεχεία το πρώην μοντέλο ανέφερε: «Τι να πούμε περισσότερο; Τώρα δε χρειάζεται να προσποιούμαι, είμαι καλά. Δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου, ούτε την περισσευούμενη ενέργεια να διαφημίζω το δράμα μου. Αντιμετώπισα τις δυσκολίες βουβά, ολομόναχη και πρόσεχα να μην ξοδέψω τη λιγοστή ενέργεια μου άσκοπα. Πολλά δεν τα μοιραζόμουν ούτε με την ίδια μου τη μητέρα. Αυτά που περάσαμε με τα κορίτσια μας έδεσαν πολύ. Είναι ο μικρός μας θησαυρός. Δε θα τον εξευτέλιζα ποτέ».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια