Skip to main content

CELEBS

Κάτια Νικολαΐδου: «Εμένα οι δυσκολίες με κάνουν πιο δυνατή και πιο μαχητική»

Πεισμώνει απέναντι στις δυσκολίες


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

H Κάτια Νικολαΐδου έχει περάσει αρκετές δοκιμασίες, με μεγαλύτερη τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, ωστόσο πάλεψε γενναία και είναι από τους πραγματικούς νικητές της ζωής.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο Mytv τόνισε ότι της αρέσει πάντα να είναι ο εαυτός της, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι οι δυσκολίες την κάνουν πιο δυνατή και πιο μαχητική.

Αποσπάσματα της συνέντευξής της:

Έχεις ζήσει ποτέ μία κατάσταση στην οποία να είχε κυριαρχήσει ο φόβος μέσα σου;

«Όχι. Το λέω ξεκάθαρα, όχι. Ως χαρακτήρας είμαι εύκολη να με διαβάσει ο άλλος, γιατί δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Δεν τα καταφέρνω καλά στο να κρύβομαι. Δείχνω από την αρχή τον πραγματικό μου εαυτό και δεν φοβάμαι, θεωρώ ότι είναι προτιμότερο να είμαστε ο εαυτός μας και να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα από την αρχή ξεκάθαρα, παρά να κρυβόμαστε».

- Οι δυσκολίες, όμως, που μας βρίσκουν δεν προκαλούν παθητικότητα;

«Εξαρτάται. Εμένα οι δυσκολίες με κάνουν πιο δυνατή και πιο μαχητική. Είναι θέμα χαρακτήρα. Εγώ πεισμώνω απίστευτα απέναντι στις δυσκολίες. Δεν θέλω τίποτα να βρεθεί που να με λυγίσει. Είναι και αυτό ένα είδος άμυνας.

-Ένας χρόνος Δικαίωση. Ποια είναι η πιο δυνατή ανάμνηση από αυτήν τη συνεργασία;

«Ζήσαμε πολύ δυνατές στιγμές αυτό τον χρόνο και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Αυτό μας έφερε ακόμη πιο κοντά ως ομάδα. Τα γυρίσματα ήταν πολύ απαιτητικά και υπήρχαν δύσκολες σκηνές».

- Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή σου;

«Είχα πολλές δύσκολες σκηνές. Το πρώτο μισό της σεζόν ήταν πολύ δύσκολο για μένα: ξύλο, βίο, επικίνδυνες σκηνές ξεσπάσματα, κλάματα. Σκηνές που απαιτούσαν μία περίεργη ψυχολογία. Αν, όμως, έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιες; Είναι η πρώτη σκηνή της έντονης κακοποίησης που δέχεται η Ερμιόνη από τον Λευτέρη. Είναι η σκηνή που τρέχει στο θέατρο και σκίζει με λύσσα τις αφίσες της Βάλιας, θεωρώντας ότι αυτή έχει μπει στη μέση για να της καταστρέψει την οικογένεια. Ακόμη μία σκηνή είναι όταν η Ερμιόνη συνειδητοποιεί τι έχει γίνει με τον Λευτέρη και του ρίχνει για πρώτη φορά χαστούκι».

-Εκεί έγινε η μεταστροφή της...

«Πράγματι. Και μία από τις σκηνές του φινάλε θα είναι πολύ δυνατή, θα τη δούμε στα επεισόδια που έρχονται. Νομίζω ότι με αυτό τον ρόλο ήμουν πάρα πολύ τυχερή, γιατί είχε μέσα του πολύ ζουμί και έντονο ενδιαφέρον».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.