Skip to main content

CELEBS

Μαρία Έλενα Κυριάκου: Μίλησε για το σοβαρό ατύχημα του γιου της

Χρειάστηκε επέμβαση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Το σοβαρό ατύχημα που είχε ο γιος της και αναστάτωσε τόσο την ίδια όσο και την οικογένειά της αποκάλυψε η Μαρία Έλενα Κυριάκου.

«Ένα σοβαρό ατύχημα του γιου μου δεν μου επιτρέπει να απαντήσω στα μηνύματα σας. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που μου δείχνετε. Σας υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας», έγραψε η ίδια χωρίς ωστόσο να δώσει επιπλέον πληροφορίες», είχε γράψει η τραγουδίστρια μέσα από τη προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Σε ερώτηση λοιπόν για το τι συνέβη στα μουσικά "βραβεία Μad" η Μαρία Έλενα Κυριάκου εξομολογήθηκε: «Αχ! Βασικά έπαιζε με το στρώμα του κρεβατιού, που ήταν όρθιο. Έπεσε από πάνω του και έβαλε το χέρι του να μην τον πνίξει, το γύρισε 180 μοίρες και το έσπασε. Χρειαστήκαμε επέμβαση και για μία εβδομάδα ήμασταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Κάθε δύο ώρες κλάμα, πόνο. Τώρα είμαστε καλά, το βγάλαμε και κάνουμε φυσιοθεραπεία».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός