Skip to main content

CELEBS

Νικόλαος Καραγκιαούρης: «Είχα γίνει νεωκόρος σε εκκλησία»

Με τα χρήματα της δουλειάς του πλήρωνε το ωδείο


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Ο Νίκος Καραγκιαούρης είναι καταξιωμένος βαρύτονος, ωστόσο σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει κάνει αρκετές δουλειές, όπως αυτή του νεωκόρου.

«Έχω κάνει πολλές δουλειές. Έχω κουβαλήσει καρέκλες σε παιδικό θέατρο, όταν ήμουν μαθητής στο ωδείο. Πήγαινα πρωί-πρωί, στις 6, έφτιαχνα τις καρέκλες σε μια αίθουσα κι έφευγα. Η Μαρίζα Κωχ τότε έκανε παράσταση για τα παιδάκια που έρχονταν με τα σχολεία. Στις 10:00 πήγαινα στο ωδείο, σε ηλικία 21 ετών. Η φωνή μου ήταν ζεστή ήδη, γιατί έκανα άσκηση και κυκλοφορούσε το αίμα στις φωνητικές χορδές. Έκανα ωραίο μάθημα και μετά πήγαινα να μαζέψω το χαμό που έκαναν τα παιδιά του σχολείου. Πληρωνόμουν γι' αυτό. Έτσι πλήρωνα το ωδείο» είπε αρχικά στο περιοδικό Λοιπόν και πρόσθεσε:

«Έχω κάνει και πιο απλές δουλειές. Μοίραζα και φυλλάδια. Έχω γίνει νεωκόρος σε μία εκκλησία, όταν ο νεωκόρος έπρεπε να πάρει άδεια και ο ναός έπρεπε να ανοίγει. Με "επιστράτευσε" ο ιερέας και έκατσα για ένα μήνα. Άνοιγα το πρωί, έκλεινα το μεσημέρι, ξανάνοιγα το απόγευμα. Όχι πως θα ήθελα να τα ξαναζήσω, αλλά χαίρομαι που τα έζησα. Είμαι ρομαντικός».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς