Skip to main content

CELEBS

Μαρία Κορινθίου: «Δεν με απασχολεί αν θα σχολιάσουν τα κιλά μου»

Πιστεύει ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

H Mαρία Κορινθίου σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο «ΕΓΩ!Weekly» απάντησε σε εκείνους που κατά καιρούς έχουν κάνει αρνητικά σχόλια για τα κιλά της, τονίζοντας ότι είναι μία χαρά με τον εαυτό της και δεν την απασχολεί όσα λέγονται.

Είσαι μια ακομπλεξάριστη γυναίκα. Έχεις πει ότι αγαπάς τις καμπύλες σου και τα κιλά σου. Δεν συμμερίζεσαι την αγωνία των celebrities για το πώς θα κατακτήσουν την τέλεια τυπικά εικόνα.

«Είμαι μία γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ανασφάλεια με το σώμα μου και τον εαυτό μου, αλλά και άλλες που δεν με ενδιαφέρει. Είμαι αυτή που είμαι, με τα μειονεκτήματά του και τα πλεονεκτήματά μου. Δεν με ενδιαφέρει τι νομίζει ο άλλος. Φυσικά θέλω να αρέσω, αλλά κυρίως να είμαι καλά με τον εαυτό μου. Δεν με απασχολεί αν θα σχολιάσουν τα κιλά μου ή αν έχω κυτταρίτιδα. Για εμένα αυτά είναι μικρά και ανούσια, ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε τόσα προβλήματα ως λαός. Δηλαδή θα ασχοληθούν με το πόδι μου ή το μπράτσο μου; Αυτό δείχνει μικροπρέπεια. Ακούω στην παραλία να λένε για άλλες γυναίκες «αχ, κοίτα την πώς πάχυνε». Υπάρχουν άνθρωποι που είναι άξεστοι. Δεν έχουν παιδεία. Προσωπικά είμαι περήφανη και για τα μπουτάκια μου και τα οπίσθιά μου».

Θα έλεγες το βάρος σου;

«Δεν έχω ζυγιστεί τελευταία. Έχω ύψος 1,70 και πρέπει να είμαι γύρω στα 64 κιλά. Το κακό είναι πως ακόμα και ένα κιλό να πάρω μου φαίνεται κατευθείαν,όπως επίσης και ότι με παχαίνει η τηλεόραση. Ο θετικός άνθρωπος είναι πάντοτε όμορφος και ερωτικός. Ότι είμαστε πηγάζει από μέσα μας. Το πιστεύω ακράδαντα. Υπάρχουν γυναίκες υπέρβαρες που είναι τρομερά ερωτικές, όπως και από την άλλη κάποιες αδύνατες με αψεγάδιαστο σώμα που όμως δεν εκπέμπουν καθόλου ερωτισμό. Για εμένα δεν έχει σημασία η εικόνα. Ένας όμορφος ψυχικά άνθρωπος αποπνέει ερωτισμό. Και στην τελική για ποιο λόγο να δέχεται ένας άνθρωπος ρατσισμό; Ποιος είναι τόσο τέλειος που θα κατακρίνει τον οποιοδήποτε για το οτιδήποτε. Τι τους αφορά αν ο άλλος είναι πιο παχύς, λευκός, μαύρος, γκέι, οτιδήποτε».

Βίωσες ρατσισμό;

«Όχι στο επίπεδο που έχει δεχτεί ένας μετανάστης ή ένας ομοφυλόφιλος. Αλλά σίγουρα είναι ένας είδος ρατσισμού η οποιαδήποτε ομαδοποίηση για διάφορα θέματα που επιχειρούν ορισμένοι».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.