Skip to main content

CELEBS

Tom Shelleck: Δεν περιμέναμε τέτοια συμπεριφορά!

Η παντελής έλλειψη ευαισθησίας και το πρόστιμο της αστυνομίας.



 

Κατά την διάρκεια μιας πρωτοφανούς ξηρασίας που διήρκεσε 4 χρόνια, ο ηθοποιός βρίσκεται ως βασικός κατηγορούμενος σε μια δίκη για την άντληση χιλιάδων γαλονιών νερού από ένα δημόσιο κρουνό με σκοπό να μεταφερθούν σπίτι του.   Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε μια δημοτική επιχείρηση ύδρευσης της περιφέρειας της Καλιφόρνια, ένας ιδιωτικός ερευνητής εντόπιζε συχνά ένα φορτηγό να γεμίζει νερό από τον κρουνό και να το παραδίδει στην οικία του Σέλεκ.  

Ο Σέλεκ φέρεται ότι συνέχιζε να το κάνει αυτό μετά από αρκετές προειδοποιήσεις για να σταματήσει όπως ισχυρίζονται τα νέα στοιχεία που προσκομίστηκαν στο δικαστήριο.   Η εταιρεία ύδρευσης ελπίζει να απαγορεύσει μόνιμα στον Σέλεκ να συνεχίσει να παίρνει νερό από τον κρουνό και να δώσει 21.000 δολάρια για τις αμοιβές των ερευνητών.  

Από τότε που τέθηκαν νέοι περιορισμοί για την χρήση του νερού, οι διασημότητες και οι πλούσιοι που κατοικούν στην Καλιφόρνια και χρησιμοποιούν υπερβολικές ποσότητες νερού για το πότισμα και αγνοούν τις απαγορεύσεις, έχουν μπει στο στόχαστρο της κίνησης «ξηρασία-διαπόμπευση»  που γίνεται στα social media που σκοπό έχει να εκθέσει τους κάτοικους που σπαταλούν νερό.  

 

Προτεινόμενα