Skip to main content

CELEBS

George Michael: Πολύ δύσκολες ώρες για τον διάσημο τραγουδιστή!

Που βρίσκεται και γιατί έχει χαθεί από τα media και τις δημόσιες εμφανίσεις...



 

Η Jackie Georgiou, σύζυγος του ξαδέλφου του τραγουδιστή Andros, μίλησε στη βρετανική εφημερίδα The Sun για τη σοβαρότατη εξάρτηση του George Michael από τις ουσίες και το αλκοόλ εκφράζοντας φόβους ότι ο τραγουδιστής δεν θα τα καταφέρει!

Η Jackie περιέγραψε με ανατριχιαστικό τρόπο την εξάρτηση του τραγουδιστή από το κρακ, την κοκαίνη και τη μαριχουάνα: "Κάπνιζε κρακ. Πριν μπει στην απεξάρτηση έφτασε στο σημείο να τρέμει ολόκληρος και να λέει "Το χρειάζομαι"!

"Πήγαινε σε πάρτι όπου έπαιρνε τόσα ναρκωτικά μέχρι να λιποθυμησει και να τον σηκώνουν από το πάτωμα. Ήταν τόσο αδύνατος και τόσο άρρωστος. Κρακ, μαριχουάνα, αλκοόλ, κοκαΐνη.. Τα πράγματα ήταν σκούρα γι'αυτόν και θα γίνονταν χειρότερα. Θα κατέληγε ή στη φυλακή ή νεκρός. Έχω τρομοκρατηθεί ότι θα πεθάνει", δηλώνει η Jackie Georgiou. 

Ο 52χρονος Michael φέρεται να βρίσκεται στην Ελβετία στην πανάκριβη κλινική απεξάρτησης Kusnacht Practice προσπαθώντας να καταπολεμήσει τις εξαρτήσεις του. Ο φακός τον συνέλαβε εκεί, κυριολεκτικά αγνώριστο!

Ο Michael γιόρτασε εκεί και τα γενέθλιά του τον Ιούνιο, λίγο αφότου μπήκε στην κλινική. Η Jackie ανέφερε ότι η οικογένειά του πήγε στην Ελβετία για τα γενέθλια του τραγουδιστή αλλά διαπίστωσαν με λύπη τους ότι αυτός ακόμη πίνει ενώ είναι στην απεξάρτηση!

Παρά το γεγονός ότι ο Michael έχει εξαφανιστεί από τα Μέσα και τηρείται σιγή ιχθύος, έσπασε τη σιωπή του στις 25 Ιουνίου, ανήμερα των γενεθλίων του και ενώ βρίσκεται στην Ελβετία,  για να ευχαριστήσει τους φίλους του για τις ευχές τους στο Twitter

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!