Skip to main content

CELEBS

Όλγα Φαρμάκη: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Γιώργο Γιγουρτάκη

Εκτός από σύντροφοι είναι και καλοί φίλοι


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Όλγα Φαρμάκη άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Γιώργο Γιγουρτάκη, που μετράει ήδη τρία χρόνια ζωης, αποκαλύπτοντας παράλληλα αν συγκατοικούν και αν σκέφτονται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής της:

Όλγα, μετά από τρία χρόνια σχέσης με τον Γιώργο Γιγουρτάκη, σκέφτεστε το επόμενο βήμα;

Μετά από τρία χρόνια, είναι λογικό να σκέφτεσαι το επόμενο βήμα. Η σχέση μου με τον Jojo –έτσι τον αποκαλούν οι φίλοι του– έχει δοκιμαστεί, γνωρίζουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον και πραγματικά έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση. Όμως, δεν είμαι ο άνθρωπος που πιέζω τις καταστάσεις. Αν είναι να συμβεί, θα συμβεί. Χαίρομαι που είμαστε πολύ καλά ως ζευγάρι, είναι κάτι που κερδίζεται μέρα με τη μέρα.

Πιστεύεις πως υπάρχει ένα «μυστικό» για να μη φθείρεται η σχέση με το πέρασμα του χρόνου;

Το δικό μας μυστικό είναι πως, εκτός από σύντροφοι, είμαστε και καλοί φίλοι. Δεν έχουμε χάσει την επικοινωνία, το χιούμορ μας και περνάμε καλά οι δυο μας. Παράλληλα θα βρούμε χρόνο να περάσουμε και με τους φίλους μας, εγώ με τις δικές μου και ο σύντροφός μου με τους δικούς του. Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά σε μας λειτουργεί.

Ισχύει πως συγκατοικείτε;

Όχι, αλλά περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Θέλω να συγκατοικήσω όταν θα είμαι ένα βήμα πριν από το γάμο, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το κάνω.

Τι πιστεύεις πως σε έχει δέσει με τον Γιώργο;

Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, ταιριάζουμε. Δεν βαριέται ο ένας τον άλλον, αντίθετα θέλουμε να είμαστε παρέα, γιατί έχουμε και κοινά ενδιαφέροντα. Μας αρέσουν τα ταξίδια, μας αρέσει να ανακαλύπτουμε καινούργια μέρη, από ένα νέο προορισμό μέχρι μια ωραία καντίνα, κάνουμε μαζί μέχρι και γυμναστική. Στα ταξίδια, βέβαια, έχουμε μια μικρή διαφωνία, γιατί εγώ «κολλάω» με κάποια μέρη, ενώ ο Jojo θέλει να επισκεπτόμαστε κάθε φορά διαφορετικούς προορισμούς. Ένα από τα αγαπημένα μας ταξίδια είναι στο Μπαλί, όπου ο Jojo δραστηριοποιείται και επαγγελματικά.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός