Skip to main content

CELEBS

Μύρωνας Στρατής: «Με τη Μαίρη Συνατσάκη αγαπιόμαστε»

Τι είπε ο τραγουδιστής για τον χωρισμό τους


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Mπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι, έχοντας τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή τους ωστόσο η σχέση τους είναι αρκετά καλη.

Ο λόγος για τον Μύρωνα Στρατή και τη Μαίρη Συνατσάκη, που, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό HELLO ο τραγουδιστής, αγαπιούνται και θα αγαπιούνται για πάντα ως άνθρωποι.

«Ήταν παράξενο. Τον πρώτο καιρό που ακούστηκε το όνομά μου, ένιωθα περίεργα. Δεν είχα ποτέ τέτοια σχέση με τον Τύπο. Και ήταν ακόμη πιο έντονη η κατάσταση στο χωρισμό μας. Ήταν πολύ αμήχανο. Όταν ο κόσμος διαβάζει συνέχεια για ένα πρόσωπο, το νιώθει γνωστό του. Οπότε, μ’ αυτή την οικειότητα που προκλήθηκε από τα ΜΜΕ, μ’ έπιαναν άνθρωποι και μου έλεγαν τη γνώμη τους. Ένας χωρισμός είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολος και για τους δύο, φαντάσου να έχεις τους πάντες να σου λένε τη γνώμη τους, από το μανάβη μέχρι τον οδηγό ταξί. Όμως, ο κόσμος δεν το κάνει από κακία, αλλά γιατί το αισθάνεται. Στο μεταξύ, και εγώ και η Μαίρη είμαστε χαμηλών τόνων, δεν προκαλέσαμε ποτέ κάτι. Ήμασταν και είμαστε κανονικοί άνθρωποι»,ανέφερε ο Μύρωνας Στρατής σε ερώτηση για το πώς του φάνηκε που για μια περίοδο απασχόλησε έντονα τα ΜΜΕ ο χωρισμός τους.

Ερωτηθείς για το αν έχουν διατηρήσει καλές σχέσεις, τόνισε: «Βεβαίως. Με τη Μαίρη αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε για πάντα. Επειδή χωρίσαμε ως ζευγάρι δεν σημαίνει ότι παύουμε να υπάρχουμε ως άνθρωποι».

Κληθείς δε να απαντήσει σε τι φάση είναι ο ίδιος αυτή την περίοδο, είπε: «Είμαι μια χαρά. Δε θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Οι ζωές των ανθρώπων προχωρούν».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά