Skip to main content

CELEBS

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Γιόρταζε το παιδί μου προχθές και δεν είχα φράγκο να του δώσω»

Αποκάλυψε τα μεγάλα οικονομικά του προβλήματα


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Σε μία εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε ο δημοφιλης ηθοποιός, Γιάννης Μποσταντζόγλου αποκαλύπτοντας τα τεράστια οικονομικά προβληματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια. Μαλιστα μεταξύ άλλων τόνισε ότι προ καιρού ο 37χρονος γιος του είχε γενέθλια και δεν μπόρεσε να του δώσει ως δώρο ούτε ευρώ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Λοιπόν:

Κάποιες κυρίες που είναι στη δική σου γενιά ίσως δυσανασχετήσουν με τη δήλωση της ηλικίας σου, γιατί δηλώνουν πολύ μικρότερες.

«Καλά...και τις πιστεύεις; Είμαι αγόρι και δεν με νοιάζει, τα στρογγυλεύω κιόλας, λέω 65 χρονών. Μπήκε στα 37 ο γιος μου. Είναι στην Ελλάδα ξεναγός. Πριν από λίγες μέρες είχε τα γενέθλια του και δεν είχα να του δώσω ένα φράγκο. Του είπα: «Χρόνια Πολλά αγάπη, αγάπη μου, περιμένω κάτι λεφτά να μου έρθουν και τότε θα σου τα δώσω». Έχω 10 χρόνια να δώσω στα παιδιά μου από ένα 50αρικο να πάρουν ένα πουλόβερ. Από το 2005 έχω οικονομικές δυσκολίες. Άνοιξα ένα μαγαζί, «μπήκα μέσα» 150.000 ευρώ και τώρα που μιλάμε χρωστάω καμιά 300.000 ευρώ».

Δεν σε αγχώνει αυτό;

«Καθόλου. Με πήραν οι τράπεζες και μου έβαλαν «χέρι». Δεν αρνούμαι να δώσω τα χρήματα, αλλά τη σύνταξη μού τη δώσατε μισή. Δούλεψα 45 χρόνια και μου δίνετε για 20, μειωμένη. Τα χρέη μου τα διατηρείτε, αλλά τις απολαβές μου τις κατεβάζετε συνέχεια. Πέρασα μια τριετία φοβερή, αυτοκτονική. Μετά έκανε ένα «κλικ» και είπα: «Δεν θα τρελαθώ εγώ, άσε να τρελαθούνε αυτοί». Είναι σχέδιο και τώρα λένε: «Φέρε τα σπίτια, τα λεφτά σου, «κουρεύουμε» τις αποταμιεύσεις σου... Δεν πληρώνω, αλλά όχι από ανεντιμότητα. Είμαι έντιμος άνθρωπος, δεν θα βάλω και ηθικά διλήμματα. Στην καταστροφή πάμε».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ