Skip to main content

CELEBS

Ηλίας Βρεττός: «Έχω γίνει ξεφτίλας για γυναίκα»

Παραδέχτηκε ότι έχει απατήσει συντροφό του


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό «YOU» ο Ηλίας Βρεττός, ο οποίος, μιλώντας για την προσωπική του ζωή, δεν δίστασε να τονίσει ότι έχει γίνει "ξεφτίλας" για μία γυναίκα.

Αναφορικά με το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για να ζητήσει συγγνώμη , ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Έχω πάει ακόμα και σε άλλη ήπειρο. Έχω παρακολουθήσει, έχω κάνει γενικά όλες αυτές τις “κατινιές”, γιατί όταν αγαπάω δεν με νοιάζει τίποτα. Έχω κάνει τα πάντα και δεν ντρέπομαι να το πω!».

Ερωτηθείς για το αν έχει πέσει στα γόνατα για μια κοπέλα, αποκάλυψε: «Όταν αντιλαμβάνομαι ότι χάνω μία γυναίκα από δικό μου λάθος εκεί μπορεί να κάνω τα πάντα για να την ξανακερδίσω. Έχω γίνει ξεφτίλας, με την καλή έννοια!».

Όσο για το αν έχει απατήσει ποτέ κοπέλα του, δήλωσε με ειλικρίνεια: «Το έχω κάνει. Δεν περηφανεύομαι για αυτό, ήταν στο τελείωμα μίας κατάστασης. Δεν είμαι ο τραγουδιστής που ό,τι κινείται… εκτελείται! Μία φορά, πάντως, η κοπέλα μου έβαλε φίλη της να μου την πέσει αλλά δεν ενέδωσα».

Κληθείς να αποκαλύψει αν έχει χαστουκίσει γυναίκα ανέφερε: «Μου είχε έρθει πολύ έντονα να το κάνω αλλά κρατήθηκα. Θα το μετάνιωνα αν το είχα κάνει. Αν η επιδίωξή σου είναι να πονέσεις τον άλλο χτυπώντας τον, θα τον πονέσεις περισσότερο αν αδιαφορήσεις ή αν του χαμογελάσεις και σηκωθείς και φύγεις».

Τέλος, σχετικά με τα one night stand, επεσήμανε: «Όποιος πει ότι δεν έχει κάνει θα πει ψέματα. Οι περισσότερες σχέσεις έτσι χαλαρά ξεκινάνε νομίζω το 2015».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα