Skip to main content

CELEBS

Βάσω Κολλιδά: Αποκαλύπτει τα μυστικά της για τέλειο κορμί μετά τη γέννα

Έχασε τα 15 κιλά που είχε πάρει...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Βάσω Κολλιδά μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» για τη διατροφή που ακολούθησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και τη σχέση της με την γυμναστική, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως κατάφερε να χάσει σύντομα τα κιλά που πήρε.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής της:

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του μωρού σου, έχεις ξαναβρεί την άψογη φόρμα σου. Πώς κατάφερες να επανέλθεις τόσο γρήγορα;

«Ως άνθρωπος γενικά, δεν παραμελώ τον εαυτό μου. Δυο μήνες αφού γεννήθηκε ο μικρός, ξεκίνησα εντατικά γυμναστήριο και διατροφή».

Πρόσεχες τη διατροφή σου και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου;

«Η αλήθεια είναι πως τους πρώτους μήνες είχα αφεθεί. Από τον τέταρτο όμως μήνα, άρχισα να προσέχω λίγο παραπάνω, ενώ μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης έβαλα συνολικά 15 κιλά, τα οποία όμως φάνηκαν λόγω ύψους. Ωστόσο το επιπλέον βάρος δεν με άγχωνε, γιατί ήξερα ότι θα το χάσω».

Ποια είναι η σχέση σου με τη γυμναστική;

«Γυμνάζομαι πολύ και μου αρέσουν όλα τα είδη άθλησης. Περνώ αρκετές ώρες στο γυμναστήριο, ενώ προπονητής μου είναι ο Γιάννης. Λόγω του ότι κάνει αθλητισμό χρόνια, μου έβγαλε ένα πρόγραμμα το οποίο ακολουθώ, σε συνδυασμό με διατροφή που είναι πολύ σημαντικό κομμάτι».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός