Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Χώρις ίχνος μακιγιάζ και μάλιστα στο εξώφυλλο πασίγνωστου περιοδικού!

Κι όμως συνέβη...



Η Kim Kardashian δεν έχει αφήσει περιοδικό για περιοδικό. Όλες ανεξαιρέτως οι φωτογραφίσεις της είναι απλά εντυπωσιακές, με την ίδια να δείχνει κάθε φορά απίστευτη λαμπερή. Smoky eyes, nude κραγιόν ή lip gloss και προκλητικό ντύσιμο, είναι ορισμένα από τα συνήθη χαρακτηριστικά τους.

Χτες μόλις, ανέβασε την ίδια να κυλιέται ολόγυμνη και βουτηγμένη σε ασημένια μπογιά. Το πλάνο ήταν backstage από την φωτογράφισή της στο περιοδικό W, πριν τέσσερα χρόνια. Εάν περιμένετε λοιπόν να δείτε κάτι τέτοιο, θα εκπλαγείτε σίγουρα.

Η Kim Kardashian West κατάφερε να κάνει την διαφορά για πρώτη φορά. Στην τελευταία της φωτογράφιση για την Ισπανική έκδοση της Vogue, δεν φορά ίχνος makeup.  Η 34χρονη star λοιπόν, φρόντισε για πρώτη φορά να δείξει απίστευτα φυσική, γεγονός που μπορούμε να διακρίνουμε ήδη από το εξώφυλλο του περιοδικού.

Την φωτογράφιση έκανε ο καταξιωμένος Theo Wenner, με την  Kim να ποζάρει επιδεικνύοντας το 15 καρατίων μονόπετρο, που της πήρε ο σύζυγός της Kanye West. Η ίδια ανέβασε σχετική φωτογραφία στο Instagram της, στην οποία έγραψε: «Εξώφυλλο Ισπανικής Vogue! Κάναμε όλη αυτή την φωτογράφιση χωρίς να φορέσω make up! Ανυπομονώ να την δείτε».

kim-kardashian-vogue.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του