Skip to main content

CELEBS

Η Sansa Stark δίνει «καυτά» φιλιά στον Τyrion Lannister!

Όταν ενώνονται δύο Οίκοι...



Η Sophie Turner γνωστή και ως Sansa Stark από την σειρά «Game of Thrones», φαίνεται πως τρέφει ακόμη αισθήματα για τον πρώην σύζυγό της, Tyrion Lannister, τον οποίον υποδύεται ο Peter Dinklage.

Οι δύο τους υπήρξαν παντρεμένοι, με τον ήρωα της σειράς να μην αγγίζει ποτέ ερωτικά στο σενάριο την σύζυγό του. Ωστόσο στην πραγματική ζωή, η Turner δείχνει να έλκεται από τον παντρεμένο ηθοποιό Dinklage, με συνέπεια να αρχίζουν να δημιουργούνται σενάρια για την μεταξύ τους σχέση.

Οι φωτογραφίες λοιπόν, τις οποίες δημοσίευσε το TMZ, με την Stark να αρπάζει και να φιλά προκλητικά τον συμπρωταγωνιστή της, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σοκ στους φανατικούς της σειράς.

Η αλήθεια ωστόσο απέχει πολύ από τις συγκεκριμένες εικόνες. Η Sophie Turner βρέθηκε σε ένα θεματικό πάρτι για το «Game Of Thrones» στα πλαίσια του φεστιβάλ Comic Con, στο San Diego. Όταν λοιπόν είδε έναν άγνωστο άντρα να φοράει μία άκρως πειστική μάσκα του Tyrion τον άρπαξε και ξεκίνησε να τον φιλάει χωρίς έλεος.

Όπως αντιλαμβάνεστε το φωτογραφικό υλικό, δεν είναι η απόδειξη ενός παράνομου φλερτ, καθώς ο Peter Dinklage είναι παντρεμένος και πολύ ευτυχισμένος.

sansa-tyrion.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.