Skip to main content

CELEBS

Η Εύη Αδάμ για τον γάμο της με τον Λάμπη Λιβιεράτο: «Πιστεύω ότι μου άξιζε κάτι πολύ καλύτερο»

Τόνισε ότι αυτή είναι η μητερα και ο πατέρας των παιδιών της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Πραγματικός χείμαρρος ήταν η Εύη Αδάμ σε συνέντευξή της, λέγοντας απίστευτες ατάκες για το γάμο της με τον Λάμπη Λιβιεράτο, αλλά και τη στάση του απέναντι στις δύο κόρες τους.

Σε ερωτηση για το αν πιστεύει ότι ο γάμος της ήταν λάθος το μοντέλο, πέντε περίπου χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον τραγουδιστή ανέφερε στο περιοδικό «Ok!» ότι «Πιστεύω ότι μου άξιζε κάτι πολύ, πολύ,πολύ καλύτερο».

Εν συνεχεία η Εύη Αδάμ δεν δίαστασε να τονίσει ότι εκείνη είναι και η μητέρα και ο πατέρας των δύο παιδιών της.

«Δεν έχω πολλές αναμνήσεις από τον γάμο μου. Όταν όλο αυτό το διάστημα μεγάλωνα μόνη μου, χωρίς βοήθεια, τα παιδιά μου, ό,τι αναμνήσεις έχω είναι από αυτά και όχι από τον γάμο μου. Από αυτό συμπεραίνω ότι μάλλον δεν είχαμε και τόσο ουσιαστική επικοινωνία με τον πρώην σύζυγό μου. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα, θα το θυμόμουν. Τα πρώτα χρόνια ήταν σίγουρα φανταστικά. Αλλά, δυστυχώς, πρέπει να ομολογήσω ότι αυτό οφειλόταν στην έλλειψη των μεγάλων ευθυνών που ήρθαν αργότερα. Για να απαντήσω όμως στην ερώτησή σου, αν έπρεπε να κρατήσω κάτι από τον γάμο μου, είναι το θάρρος που είχα. Δεν είναι λίγο πράγμα να μεγαλώσεις δύο παιδιά μόνη σου και να είναι επιλογή σου να επενδύσεις όλο σου το είναι σε αυτά, γιατί είναι η προέκταση του εαυτού σου και να μπορείς να συνεννοείσαι με ένα βλέμμα και μόνο όπως κάνουμε με τις κόρες μου, χωρίς να χρειάζεται να λέμε τα αυτονόητα», επισήμανε.

Καταλήγοντας τόνισε: «Εγώ αποκλειστικά στηρίζω αυτή την οικογένεια, πρακτικά, συναισθηματικά και οικονομικά. Όταν βλέπουμε κάτι, πρέπει να έχουμε την οξυδέρκεια να διακρίνουμε αν είναι αυτό που φαίνεται ή αν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από αυτό. Έτσι, άλλος μπορεί να έχει αναλάβει την ανατροφή, τις ευθύνες και τα έξοδα για τα παιδιά και άλλος απλώς να λέει ότι τα έχει αναλάβει. Το φαίνεσθαι δεν είναι πάντα αυτό που είναι!».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.