Skip to main content

CELEBS

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν περνάω καλά χωρίς τον Αντώνη»

Δεν μπορεί μακριά του


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η ρουτίνα ειναι το... σαράκι που... τρώει σχεδόν όλα τα ζευγάρια. Εξαίρεση πάντως αποτελεί η Mαρία Μπεκατώρου και ο σύζυγός της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος, οι οποίοι, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια δεν έχουν αφήσει τη σχέση τους να... βαλτώσει.

«Όχι, γιατί όταν γνωριστήκαμε άλλαζα συνέχεια πράγματα στη ζωή μου. Μπαίναμε σε νέους ρυθμούς και δεδομένα. Ο Αντώνης έχει επίσης τους φίλους του. Γουστάρει να βγαίνει μαζί τους, όπως κι εγώ με τις φίλες μου. Έχουμε αέρα και χώρο στη σχέση μας», δήλωσε.

Εν συνεχεία κληθείς να αποκαλύψει για το αν η ίδια δεν ζηλεύει καθόλου, είπε: «Ναι καλέ, γιατί; Δεν ζηλεύω. Και ταξίδια πάει μαζί τους! Γιατί να ζηλέψω; (…) Ζηλεύω άλλα πράγματα. Χαζά. Εγώ είμαι τρελή! Τι να σου λέω… Δηλαδή, θα ζηλέψω όταν θα αργήσει από τη δουλειά και δεν θα με πάρει τηλέφωνο να μου το πει. Κουτά πράγματα… Γενικά, όμως, όλα θέλουν μέτρο. Πάντα βγαίνουμε και διασκεδάζουμε μαζί. Μας αρέσει που είμαστε μαζί. Δεν περνάω καλά έξω χωρίς τον Αντώνη. Ναι μεν περνάω όμορφα όταν βγαίνω με τις φίλες μου και λέμε τα δικά μας, τα γυναικεία, αλλά για λίγο μετά θέλω τον άντρα μου. Είμαι κλασική και παραδοσιακή γυναίκα νομίζω».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός