Skip to main content

CELEBS

Σάββας Πούμπουρας: Γιατί κρύβει τη σχέση του εδώ και τέσσερα χρόνια;

Πιστεύει ότι ο εγωισμός φθείρει τις σχέσεις


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Στην εξομολόγηση ότι έχει σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια προχώρησε σε συνέντευξή του στο κυπριακό περιοδικό «Down Town» ο Σάββας Πούμπουρας, αποκαλύπτοντας παράλληλα τον λόγο που επιλέγει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Ναι, είμαι σε σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου. Και γιατί να γίνει γνωστή; Δεν είμαι από τους ανθρώπους που διαφημίζουν την προσωπική τους ζωή. Δεν υπάρχει λόγος και, στην τελική, νομίζω πως ούτε και ο κόσμος ενδιαφέρεται να μάθει με ποιον άνθρωπο είσαι και τι κάνεις», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής.

Καταλήγοντας δήλωσε: «Εκτός της αγάπης, για μένα το πρώτο πράγμα είναι η απομόνωση του εγωισμού. Πάρκαρε, ρε φίλε, τον εγωισμό σου αλλού, μην τον βάζεις ανάμεσα σε σένα και στον άνθρωπό σου. Έτσι φθείρονται οι σχέσεις και μετά γινόμαστε ξένοι. Όταν αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη, θα δεχτείς τον άλλον όπως ακριβώς είναι. Ξέρεις, ρε συ Αλέξανδρε, ποιο λάθος κάνουμε συχνά; Προσπαθούμε, ακόμα και ασυνείδητα, να αλλάξουμε τον άνθρωπο που έχουμε επιλέξει να είναι στο πλευρό μας. Μα, γιατί να το κάνεις αυτό; Αν το κάνεις, σημαίνει ότι δεν θες αυτόν, αλλά κάποιον άλλο που, πολύ απλά, να του μοιάζει, να του φέρνει κάπως. Ε, όχι».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.