Skip to main content

CELEBS

Ο Μichael Jackson ήθελε να είναι ο Jar Jar Binks

Και η απογοήτευση του όταν ανακάλυψε ότι ο Lucas δεν του δίνει τον ρόλο



 

Aρκετές ζουμερές πληροφορίες για τη ζωή και τα γούστα του Michael Jackson έχουν έρθει στην επιφάνεια μετά τον θάνατο του όπως για παράδειγμα ότι δεν ήθελε να του αλλάζουν τα σεντόνια και ότι έπαιρνε κόσμο μέσα στη νύχτα και τους έκανε τηλεφωνικές φάρσες. 

Τώρα άλλο ένα νέο στοιχείο φτάνει στα αυτιά μας αφού ο ηθοποιός Ahmed Best ο οποίος υποδύθηκε στον χαρακτήρα του Jar Jar Binks στο Star Wars I: Τhe Phantom Menace ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής ήθελε πολύ να παίξει τον ρόλο. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Best σε συνέντευξη του ο ίδιος, η Νatalie Portman και ο George Lucas βρέθηκαν στο Wembley για να παρακολουθήσουν μια συναυλία του Jackson πριν ακόμα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας. Αργότερα στο καμαρίνι ο Lucas σύστησε τον Best στον Jackson λέγοντας του πως είναι ο ηθοποιός που θα παίξει τον Jar Jar και τότε όλοι μπόρεσαν να διακρίνουν στο πρόσωπο του τραγουδιστή μια απογοήτευση. 

Όταν μετά ο Best ρώτησε τον σκηνοθέτη του Star Wars τι ακριβώς είχε συμβεί εκείνος του αποκάλυψε πως ο Jackson ήθελε όντως πολύ τον ρόλο αλλά επέμενε να τον κάνει χωρίς κουστούμι, με έντομο μακιγιάζ σαν χαρακτήρας από το Thriller. 

Ο Best εκτιμά πως ο Lucas φοβήθηκε ότι στο τέλος ο Jackson θα γινόταν μεγαλύτερο θέμα από την ίδια την ταινία κι ότι αυτός ήταν ο λόγος που τελικά δεν του έδωσε τον ρόλο.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ