Skip to main content

CELEBS

Πάνος Βλάχος: Θα φύγει στο εξωτερικό με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου;

Αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Σε συνέντευξή του στη Real News ο Πάνος Βλάχος μίλησε για το αν αγχώνεται για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα ενώ ρωτήθηκε και για το αν ο ίδιος και η σύντροφός του ετοιμάζονται να φύγουν για τις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους.

«Και αγωνιώ και αγχώνομαι, αλλά μέχρι στιγμής νιώθω ήσυχος για τις επιλογές που έχω κάνει στη ζωή μου», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος και η σύντροφός του, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα φύγουν για Αμερική για επαγγελματικούς λόγους και σπουδές, επισήμανε: «Οτιδήποτε αφορά την προσωπική μου ζωή προτιμώ να το κρατώ για τον εαυτό μου. Όπως και πολλά άλλα πράγματα τηλεοπτικής ηθικής που γράφονται ερήμην μας για γάμους παιδιά, χωρισμούς κ,λπ. έτσι κι αυτό, αποφεύγω να τα εκθέσω σε εκείνους που δεν με ξέρουν για να μη φτηνύνω τη σχέση που έχω με τους αγαπημένους μου, την οικογένεια και τους φίλους μου. Έτσι είμαι εγώ. Ταλέντο μπορεί να μην έχω, έχω όμως ένα ήθος απέναντι στα πράγματα. Δεν παριστάνω κάτι που δεν είμαι, ούτε λέω πράγματα που δεν κάνω για να κερδίσω ένα εξώφυλλο. Γιατί πιστεύω πως ό,τι σε φτιάχνει απ’ έξω προς τα μέσα έχει ημερομηνία λήξης. Ενώ εγώ λειτουργώ αντίστροφα. Δεν χρειάζομαι το περιτύλιγμα. Έχω και αληθινά πράγματα να πω και πολλά πράγματα να κάνω».

Κληθείς να μιλήσει για το ποια είναι λοιπόν τα επόμενα σχέδιο του, είπε: «Εκτός από τα γυρίσματα για την τρίτη σεζόν της Μουρμούρας , μέσα στον Σεπτέμβριο θα παρουσιαστεί ένας δίσκος με δικά μου τραγούδια σε στίχους και μουσική που, εκτός των άλλων, μου έκανε την τιμή να ερμηνεύσει ο Χρήστος Θηβαίος. Είναι τραγούδια εμπνευσμένα από τη συμμετοχή μου σε κάποιες παραστάσεις που εκθέτουν μια διαφορετική πλευρά του εαυτού μου κι όχι τη φιλοδοξία μου να παραστήσω τον τραγουδιστή. Όσον αφορά το θέατρο, δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω, αν και προτάσεις υπάρχουν. Έπειτα από επτά χρόνια στον χώρο, θεωρείς πως έχεις τη δυνατότητα της επαγγελματικής επιλογής Αν έχεις σχεδιάσει τη ζωή σου μ' έναν συγκεκριμένο τρόπο, εννοώ αν μπορείς να θυσιάσεις οικονομικά μια σεζόν, μπορείς να κάνεις όποια επιλογή θέλεις».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.