Skip to main content

CELEBS

Εύη Αδάμ: Αποκάλυψε πως κατάφερε να αποφύγει την κατάθλιψη

Έκανε πρώτο φορά botox στα 35 της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Εύη Αδάμ στο περιοδικό «ΟΚ!» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έχει καταφέρει να διατηρεί ένα τόσο αψεγάδιαστο κορμί στα 42 της, ενώ εξομολογήθηκε πόσο τη βοήθησε η γυμναστική στην αποφυγή της κατάθλιψης.

«Η γυμναστική υπήρχε πάντα στη ζωή μου. Μην ξεχνάς ότι έχω μεγαλώσει στη Γερμανία, όπου το μάθημα της γυμναστικής το αντιμετώπιζαν σοβαρά. Δεν θα άκουγες ποτέ τον καθηγητή να λέει: “Πάρτε μπάλες και παίξτε μόνοι σας”. Την προσέγγισα πιο “επαγγελματικά” τα τελευταία δύο χρόνια που αναπνέω καθαρό οξυγόνο στο δικό μου διαμέρισμα, μακριά από τετελεσμένα γεγονότα. Οι άνθρωποι που κινδυνεύουν από δύσκολες ισορροπίες του μυαλού –μπορούν να το ξεπεράσουν, αν βάλουν το σώμα τους να επιβληθεί στο νου τους. Το σώμα μας είναι ένα χημείο. Αν το “τσιγκλίσεις” λίγο, τότε εκκρίνει κάτι υπέροχες ουσίες οι οποίες λέγονται ενδορφίνες και χαρίζουν ευεξία, αισιοδοξία και δύναμη και σε βοηθούν, αν μη τι άλλο, να μην οδηγηθείς στην κατάθλιψη, κάτι που αντιμετωπίζει η πλειονότητα των Ελλήνων σήμερα» ανέφερε αρχικά το πρώην μοντέλο.

Κληθείς να αποκαλύψει για το αν η γυμναστική τη βοήθησε να μην φτάσει στην κατάθλιψη, η ίδια εξομολογήθηκε: «Ναι. Σώζω το μυαλό μου –που, όσο μορφωμένο κι αν είναι, δε μπορεί να κρατηθεί με ισορροπία καμιά φορά-βάζοντας το σώμα μου να επιβληθεί στο κεφάλι μου. Το σώμα μου δε με έχει προδώσει ποτέ μέχρι τώρα και ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου, το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία, αισιοδοξία και δύναμη. Νομίζω ότι τόση ώρα που έχεις απέναντί σου και μιλάμε και γελάμε, θα έχεις διαπιστώσει ότι έχω κάποιες ρυτίδες. Αλλά δε με ενοχλούν καθόλου, γιατί δε με ενδιαφέρει στα 42 μου να μοιάζω με 20άρα. Ωστόσο, αυτό που λέω είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να παραδοθώ αμαχητί στο χρόνο. Για μένα, μεγαλώνει πραγματικά κάποιος όταν αισθάνεται ότι δεν έχει ενέργεια. Εγώ έχω πολλή μέσα μου και δε σκοπεύω να ζω ούτε με 5% λιγότερη».

Καταλήγοντας η Εύη Αδάμ αναφερόμενη στα botox παραδέχτηκε: «Φυσικά και έχω κάνει. Πρώτη φορά το έκανα Στα 35 μου, αλλά δεν είμαι πολύ συνεπής. Μπορεί να περάσουν και δύο χρονιά για να το επαναλάβω».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός