Δεν θέλει και πολύ ο Christian Louboutin να δηλώσει την αγάπη του για την αισθητική και την μόδα της δεκαετίας του ’60. Φαίνεται συχνά μέσα από τα σχέδιά του, αυτή του η αδυναμία, την οποία τώρα «βροντοφωνάζει» μέσα από την νέα διαφημιστική του καμπάνια.
Για την συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017, λοιπόν, ο γνωστός σχεδιαστής εμπνέεται από την εν λόγω δεκαετία. Με το όνομα αυτής να είναι εμπνευσμένο από ένα κλασικό κοκτέιλ, το Ruby Tuesday, ο φωτογράφος Casper Sejersen απαθανατίζει το μοντέλο να φοράει τις δημιουργίες του σχεδιαστή, έχοντας ένα άκρως rock ‘n roll styling.
Η νέα συλλογή του brand διαθέτει block-heeled παπούτσια, strappy γόβες, oversized τσάντες clutch, αλλά και mini τσάντες χειρός.






Ακολούθησε το allyou στο Instagram!