Αυτά τα μαγιό θα σε μετατρέψουν σε πριγκίπισσα! - AllYou.gr

Search

Αυτά τα μαγιό θα σε μετατρέψουν σε πριγκίπισσα!

Αν αγαπάς τη Disney, αυτές οι δημιουργίες θα σε ξετρελάνουν!

20 Μαρτίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά τον τελευταίο καιρό το να είσαι… πριγκίπισσα είναι hot! Νομίζω ότι η κυκλοφορία της νέας ταινίας της Disney, “H Πεντάμορφη και το Τέρας“ έχει παίξει σημαντικό ρόλο, σε αυτή την αναβίωση των κλασικών animation φιλμ. Και μέσα σε όλον αυτό τον χαμό, μερικά brands φαίνεται να αρπάζουν την ευκαιρία και να εκμεταλλεύονται με τον πιο fun τρόπο, αυτή τη νέα τάση.

Φέτος, λοιπόν, το καλοκαίρι μπορείς και εσύ να αποκτήσεις… χαρακτήρα στην παραλία με την εμφάνισή σου! Το swimwear brandEnchanted Bikinis”, εμπνέεται από όλους τους γνωστούς χαρακτήρες του Walt Disney και συγκεκριμένα από τις πριγκίπισσες γνωστών παραμυθιών, για τις δημιουργίες του. Είτε, λοιπόν, λατρεύεις την Bella, είτε την Χιονάτη, είτε τη Μικρή Γοργόνα κ.ά., τώρα μπορείς να… μεταμφιεστείς σε αυτές, μέσα από αυτά τα μαγιό!

«Ο στόχος μας είναι να επιτρέψουμε να… λάμψει η πριγκίπισσα που έχετε μέσα σας και να μαγέψετε τα πάντα και τους πάντες γύρω σας», αναφέρουν οι δημιουργοί του brand.

Τα μαγιό είναι ήδη διαθέσιμα online, στο επίσημο site του brand

 

bikinis-enchanted-01.jpgbikinis-enchanted-02.jpgbikinis-enchanted-03.jpgbikinis-enchanted-04.jpgbikinis-enchanted-05.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!