Γίνε η επόμενη σταρ στην καμπάνια της νέας Tommy Jeans συλλογής - AllYou.gr

Search

Γίνε η επόμενη σταρ στην καμπάνια της νέας Tommy Jeans συλλογής

Με τα ’90s πώς τα πας;

30 Απριλίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Μια δυνατή ομάδα fashion influencers αποτελούμενη από τους Κωνσταντίνο Δανό, Σουζάνα Κεγγίτση, Γαβριήλ Νικολαΐδη, Ζέτα Τσακούμη και Δημήτρη Τσακούμη, διεξάγουν έναν Instagram διαγωνισμό με σκοπό να επιλέξουν τρείς νέους/νέες οι οποίοι θα γίνουν οι #TommyHilfigerInfluencer!

Από την Τρίτη 25 Απριλίου μέχρι την Κυριακή 7 Μαΐου, μπορείς να πάρεις μέρος και εσύ στον διαγωνισμό και να διεκδικήσεις να γίνεις fashion influencer, πρωταγωνιστώντας στο fashion editorial που η ομάδα των γνωστών blogger θα δημιουργήσει για την capsule συλλογή Tommy Jeans! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπνευστείς από τα 90’s και να ανεβάσεις μια φωτογραφία τους στο Instagram με το hashtag #TommyHilfigerInfluencer.

Παράλληλα, οι 3 νικητές του διαγωνισμού, θα είναι οι VIP καλεσμένοι στο μεγάλο fashion event για το λανσάρισμα της Tommy Jeans συλλογής, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαΐου, στο Hilfiger Denim κατάστημα στο The Mall Athens.

 

Η συλλογή Tommy Jeans θα βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα και σημεία πώλησης από τις 15 Μαΐου 2017.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!