Η Gisele Bundchen μας σαγηνεύει στην νέα καμπάνια της Loewe - AllYou.gr

Search

Η Gisele Bundchen μας σαγηνεύει στην νέα καμπάνια της Loewe

Η Βραζιλιάνα καλλονή παραδίδει high-end αισθητικής φωτογραφίες!

13 Ιουνίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Μετά τα νέα της συνεργασίας της Gisele Bundchen με την Loewe, το γνωστό brand κυκλοφορεί επιτέλους τις πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας.

Το γνωστό μοντέλο ποζάρει για την φθινοπωρινή συλλογή του brand σε μια διαφημιστική καμπάνια με ένα άκρως art feeling. Φυσικά, σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι ο Steven Meisel ανέλαβε την δημιουργική διεύθυνση των φωτογραφιών, αποδίδοντας τελικά σαγηνευτικές, avant-garde φωτογραφίες.

Τα έργα/φωτογραφίες της καμπάνιας έχουν το όνομα ‘Compositions’ και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ρούχα από την φθινοπωρινή συλλογή του brand, η οποία διαθέτει αρκετά prints, εντυπωσιακά πλεκτά και ενδιαφέροντα αξεσουάρ (βλ. floppy hats) προσδίδοντας ακόμη περισσότερο στο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών. 
 

Loewe-Fall-Winter-2017-Campaign01.jpgLoewe-Fall-Winter-2017-Campaign03.jpgLoewe-Fall-Winter-2017-Campaign04.jpgLoewe-Fall-Winter-2017-Campaign05.jpgLoewe-Fall-Winter-2017-Campaign06.jpgLoewe-Fall-Winter-2017-Campaign07.jpgLoewe-Fall-Winter-2017-Campaign08.jpgΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!