Ακάθεκτη η Brigitte Macron, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στην χώρα μας - AllYou.gr

Search

Ακάθεκτη η Brigitte Macron, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στην χώρα μας

Μα, το είπαμε. Είναι το νέο μας αγαπημένο style icon!

08 Σεπτεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Θα σου πω τι εκτιμάω πάρα πολύ, στο στιλ μιας γυναίκας: την αφοσίωση. Ακούγεται πολύ generic αυτό; Κάτσε να σου εξηγήσω. Εκτιμάω πολύ όταν μια γυναίκα είναι «αφοσιωμένη» στο στιλ της. Δεν είναι «παίξε-γέλασε» τα πράγματα για αυτή. Είναι πιστή σε ό,τι φοράει, γιατί ξέρει τι φοράει, άρα και το υποστηρίζει. Όταν δεν φοράει ένα ρούχο που δεν την εκφράζει, δεν την χαρακτηρίζει, τότε δεν έχει κανένα νόημα. Σταματάει να είναι αφοσιωμένη στο στιλ της και ξεγελάτε από τυχόν trends και microtrends που μπορεί να κυκλοφορούν, εκείνη την περίοδο.

Γι’αυτό και εκτιμάω στο στιλ των Γαλλίδων. Γιατί εκφράζουν όλα τα παραπάνω, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό το αψεγάδιαστο στιλ και αέρα των θαυμάσιων αυτών γυναικών, έχει και η Macron. Δεν έχει σημασία αν φοράει το πιο ωραίο ρούχο του κόσμου. Ή ένα, που να έχει φορεθεί από το γυναικείο φύλο άπειρες φορές. Δεν έχει κάτι το… «ριζοσπαστικό» το στιλ της. Κι όμως, δεν χρειάζεται. Είναι icon, ούτως ή άλλως. Είναι… εκθαμβωτικά στιλάτη από μόνη της, γιατί αυτό πηγάζει από μέσα της.

Είτε, λοιπόν, ήταν τέλειο το κόκκινο Louis Vuitton φόρεμα που φόρεσε χθες στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, είτε όχι, η Macron το υποστήριξε. Το φόρεσε με απόλυτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

#brigittemacron #vlassiapavlopoulou #emmanuelmacron #grece🇬🇷 #macron

A post shared by #BrigitteMacron.France🇫🇷 (@brigittemacron.france) on

 Το ίδιο ισχύει και για το μπλε royal outfit (επίσης, του οίκου Louis Vuitton) που φόρεσε στη χθεσινή βόλτα της στην Αρχαία Αγορά.

Αν σου άρεσει το ρούχο, αν μου αρέσει ή αν όχι, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Αρέσει στην Brigitte και κυρίως το υποστηρίξει άψογα η Brigitte. Όχι, εσύ. Όχι, εγώ. Αυτό είναι το νόημα. Και όχι μόνο όσον αφορά το στιλ της κομψότατης πάντα Madame B., αλλά όσο αφορά και το στιλ όλων των γυναικών.

Εγώ πάντως κρατάω σημειώσεις από το στιλ και την φιλοσοφία της. Εσύ;Ακολούθησε το allyou στο Instagram!