Skip to main content

LOVE YOUR SUMMER SELF

To λάθος που κάνεις το καλοκαίρι με την ρουτίνα ομορφιάς σου

Αν αγαπάς τον εαυτό σου, θα σταματήσεις να το κάνεις asap!


Κέλλυ Νόβακ

Tι εστί καλοκαίρι για εσένα; Για εμένα είναι αυτή η απόλυτη ανεμελιά που νιώθω όταν βρίσκομαι σε διακοπές και φυσικά οι στιγμές εκείνες που είμαι «μόνη» μου με τον ήλιο. Όταν ξαπλώνω στην παραλία, βάζω στα ακουστικά την αγαπημένη μου μουσική και απλά απολαμβάνω τον ζεστό, καυτό ήλιο. Είναι μια στιγμή που αφιερώνω πάντα για «εμένα», γιατί απλά το έχω ανάγκη. Αγαπάω τον εαυτό μου και ειδικά το καλοκαίρι φροντίζω να έχω τέτοιες στιγμές που μου προσφέρουν ψυχική ηρεμία.

Αλλά επειδή ακριβώς αγαπάω τον εαυτό μου, φροντίζω πάντα να τον προσέχω λίγο παραπάνω το καλοκαίρι και ειδικά κάτι τέτοιες στιγμές όταν είμαι “εγώ κι ο ήλιος”.

Γι’ αυτό και πάντα φροντίζω να φοράω αντηλιακό. Είναι το βασικότερο πράγμα το καλοκαίρι, αυτό, που υπάρχει πάντα στην ρουτίνα ομορφιάς μου.

Αλλά εκεί είναι το μυστικό. Ότι η ρουτίνα ομορφιάς μου, αλλάζει το καλοκαίρι με βάση πάντα αυτή την συνήθεια. Επειδή λοιπόν, αγαπάω τον εαυτό μου το καλοκαίρι, φοράω ΠΑΝΤΑ αντηλιακό. Και όχι μόνο όταν είμαι στην παραλία και όχι μόνο στο πρόσωπο (αντηλιακό προσώπου φοράω 365 μέρες τον χρόνο εξάλλου), αλλά φοράω αντηλιακό σε όλο το σώμα, ακόμα και εκτός παραλίας. Όποιο σημείο του σώματός μου είναι εκτεθειμένο στον ήλιο, τότε εφαρμόζω αντηλιακό.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες. Φοράνε αντηλιακό προσώπου, αλλά ξεχνάνε το υπόλοιπο σώμα.

Και πέρα από τον πιο βασικό λόγο που πρέπει να βάζουμε αντηλιακό ΚΑΙ σώματος που είναι ο καρκίνος δέρματος, είναι και η πρόληψη όσον αφορά την αντιγήρανση. Είναι γνωστό ότι οι έντονες ακτινοβολίες του ηλίου προκαλούν πρόωρη γήρανση στο δέρμα, οπότε εκτός κι αν θέλεις ρυτίδες, τότε πρέπει να φοράς αντηλιακό κάθε μέρα, σε σώμα και πρόσωπο!

Αν αγαπάς τον εαυτό σου, τότε θα συμπεριλάβεις αυτό το τόσο σημαντικό βήμα στην ρουτίνα ομορφιάς σου!

Φωτό: Shifaaz shamoon / Unsplash

Διαβάστε επίσης

LOVE YOUR SUMMER SELF

Καλοκαίρι στην πόλη

H Aθήνα τον Αύγουστο  είναι μια άλλη πόλη. Aν έμεινες , λοιπόν, Αυγουστιάτικα, εδώ, σ’ αυτή την άλλη μας πόλη, έλα να σε πάμε βόλτα σε κάποιες από τις πιο όμορφες και δροσερές αυλές της.

LOVE YOUR SUMMER SELF

Σε έκαψε ο ήλιος;

Έχουμε τις κατάλληλες συμβουλές και λύσεις.

LOVE YOUR SUMMER SELF

Αυτά τα μάξι φορέματα που θα σε κάνουν να αισθανθείς μοναδική

Το απόλυτο καλοκαιρινό ρούχο για κάθε περίσταση!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ