Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η καλύτερη μάσκαρα της αγοράς 2020

10 μαγικές μάσκαρα που θα λατρέψεις για το 2020


Μαλού Κουκουνάστα

Είμαι ένα κορίτσι που, απλά, αγαπά την μάσκαρα, λέει η Εμίλια Κλαρκ και.. πόσο μα πόσο συμφωνούμε.

Γιατί είμαστε όλες (και σε όλη μας τη ζωή) κορίτσια που, απλά, λατρεύουμε την μάσκαρα. Αυτήν που μας ενώνει. Αυτήν που κάνει το βλέμμα μας τόσο όσο εκφραστικό το θέλουμε για κάθε περίσταση της ημέρας ή της νύχτας.

Ειδικά στις γιορτινές περιόδους, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην εκτιμήσει το να της κάνεις δώρο μια καλή μάσκαρα. Που στην πραγματικότητα είναι η μόνη ρουτίνα στο make up που αγαπιέται με πάθος από το σύνολο, σχεδόν, του γυναικείου πληθυσμού.

IMG_2084.jpg

Ακόμα και στην φράση... Αχ/ξέχασα/να/βαφτώ.. υπάρχει μια φυσική συνέχεια που είναι.. μόνο/μια/μάσκαρα/έβαλα... Φαντάζομαι ότι εσύ το ξέρεις καλύτερα από μένα.

Για αυτό, παρακάτω σας έχουμε μια αυστηρή επιλογή από τις μάσκαρα που λατρεύουμε να αγαπάμε, αγαπάμε να λατρεύουμε και λατρεύουμε να φοράμε. Ιδανικές για κάθε στιγμή και για κάθε (ευαίσθητο ή πολύ πολύ ευαίσθητο) μάτι.

Οι απόλυτες μάσκαρα για να προσθέσουμε λίγο ακόμα γκλαμ στην ζωή μας, ακολουθούν. Κάνε μια από αυτές δώρο στον εαυτό σου ή στην φίλη σου και θα μας θυμηθείς.

Lancome - Hypnose

lancomehypnose.jpg

 

Αν υπάρχει απόλυτη μάσκαρα τότε είναι η Hypnose της Lancome. Ανάλογα με την ποσότητα και τις φορές που θα την περάσεις στις βλεφαρίδες σου έχει την ικανότητα να αλλάζει το ύφος της για κάθε περίσταση.

Ένα πέρασμα για το φρέσκο, πρωινό, απαλό ή και all day look, που θα διαχωρίσει τις βλεφαρίδες σου και θα τονίσει το μήκος τους με έναν διακριτικό και πάνω απ' όλα κομψό τρόπο. Ή δυο (ή και περισσότερες φορές) που θα δώσουν όγκο, σώμα, μήκος στις βλεφαρίδες σου για πιο έντονο και πιο drama queen βλέμμα. Ότι και να προτιμάς εδώ έχουμε μια μάσκαρα που δεν πρέπει να λείπει από την παλέτα του make up σου.

 

Lancome - Grandiose

lancomegrandiose.jpg

 

Η ultra chic και πολύ σαγηνευτική φίλη της Hypnose είναι, αδιαμφισβήτητα, η Grandiose Extreme. Αν και εγώ θα τις έκανα πακέτο και τις δυο, δώρο στην κολλητή μου... η Grandiose Extreme είναι μια μάσκαρα που λειτουργεί συγκλονιστικά τόσο μόνη της όσο και υποστηρικτικά. 

Τι εννοεί η ποιήτρια με αυτό;

Προτιμάται κυρίως από όσες θέλουν να υπερτονίζουν το βλέμμα τους μια και με μόνο ένα πέρασμα κάνει τις βλεφαρίδες τόσο έντονες και μεγάλες που φαίνονται σαν ψεύτικες.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην με ρωτάει αν είναι δικές μου οι βλεφαρίδες όταν φοράω Grandiose.

 

Tom Ford - Extreme Mascara

tomfordextreme.jpg

 

Εδώ έχουμε την απόλυτη πολυτέλεια. Μια μάσκαρα που τα κάνει όλα. Το, σχεδόν φυσικό, luxury feel που έχει το νιώθεις ήδη από την συσκευασία. Σε ένα βαθύ μεστό μπρονζέ χρώμα, η μάσκαρα αυτή σε συγκλονίζει ακόμα κι όταν κοιτάς το παχύ πλούσιο βουρτσάκι της. Όσο δε για το αποτέλεσμα; Θα δεις τα μάτια σου να μετατρέπονται σε μυστήριες λίμνες.

Clinique - High Impact Mascara

 

31ZLjCbDPGL.jpg

 

Μου αρέσει πολύ η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Clinique στη μάσκαρα. Έχει ένα υπέροχα φυσικό αποτέλεσμα ενώ είναι δημιουργημένη ώστε να μην ενοχλεί καθόλου το μάτι. Η συγκεκριμένη μάσκαρα διαχωρίζει τις βλεφαρίδες και δίνει τόσο μήκος όσο χρειάζεσαι για να τονίσεις το βλέμμα σου. 

Dermacol - Artist Lash

 

dermacol.jpg

 

Δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει την εν λόγω μάσκαρα της Dermacol και, πραγματικά, έμεινα με το μάτι ανοιχτό και πελώριο. Πρόκεται για ένα εξαιρετικό προϊόν που δίνει όγκο χωρίς να βαραίνει τις βλεφαρίδες. Το χρώμα της είναι βαθύ και καταφέρνει να μένει αναλλοίωτη όλη τη μέρα. Και τη νύχτα βεβαίως. 

Korres - Volcanic Minerals mascara

 

Korres-Mascara-Drama-Volume-Black.jpg

 

Εδώ έχουμε τη νέα μου αγαπημένη μάσκαρα που με έχει συγκλονίσει γιατί με ένα και μόνο πέρασμα κάνει το βλέμμα βαθύ, δραματικό και πολύ πολύ σαγηνευτικό. Δίνει όγκο, διαχωρίζει και τονίζει το μήκος των βλεφαρίδων. Drama Volume για τις Drama Queens σαν και μένα. Σαν και σένα;

 

L' Oreal Paris - False Lash XFiber

loreal-paris-cosmetics-false-lash-xfiber-7471-ml-black-waterproof-1.jpg

 

Χωρίς αυτήν εδώ δεν μπορώ να κάνω βήμα. Συνήθως χρησιμοποιώ την πλευρά Νο 2 που κλειδώνει το χρώμα. Είναι αδιάβροχη και είτε την περνάς μόνη της τόσο με το ένα όσο και με το άλλο βουρτσάκι ή την χρησιμοποιείς σαν τελείωμα πάνω από όποια μάσκαρα επιλέγεις εσύ. Τονίζει ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα, δίνει μια υπέροχη ελαστικότητα στις βλεφαρίδες σου και υπόσχεται ότι ότι έβαψες δεν θα ξεβάψει. Τουλάχιστον όχι όταν δεν το επιδιώξεις εσύ.

 

 

 

Smashbox  - Super Fan Fanned Out Mascara

41CXZrj7cjL._SY355_.jpg

 

Το εξαιρετικό βουρτσάκι της Super Fan είναι πιο σούπερ απ' όσο, ίσως, φαντάζεσαι. Τα κάνει όλα και συμφέρει. Πως στο καλό το έχουν καταφέρει να δίνει το απόλυτο σχήμα στις βλεφαρίδες; Να δίνει πλούσιο όγκο; Να τις μακραίνει; Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα από αυτήν την κατακόκκινη μάσκαρα που από μόνη της είναι... γιορτές!

 

La Roche Posay - Respectissime

La-Roche-Posay-Respectissime-Multi-Dimensions-Mascara-bh.jpg

 

Η ιδανική μάσκαρα από το φαρμακείο που υπόσχεται να χαρίσει το μήκος που αναζητάς στις βλεφαρίδες αλλά και τον απαιτούμενο όγκο για να δείχνουν υγιείς και γεμάτες. Επίσης διαχωρίζει δίχως να αφήνει τριχάκια και προστατεύει τις βλεφαρίδες από τους ρύπους και τις λοιπές συνθήκες.Είναι μια από τις μάσκαρα που θα σου χρησιμεύει στην καθημερινότητα αλλά και θα σε εξυπηρετήσει εξίσου καλά και σε πιο απαιτητικές περιστάσεις.

Avon Mark Mascara

prod_1197128_1_613x613.jpg

Να και η μάσκαρα έμβλημα από την Avon! Για μεγάλες σαν ψεύτικες βλεφαρίδες με πολύ όγκο και πολύ γκλαμ και πολύ λούσο και πολύ απ' όλα. Πάρε την blackest black και είναι βέβαιο που θα δουν γιορτή τα μάτια σου. Γεμίζει τις βλεφαρίδες, τονίζει το φυσικό τους σχήμα και δίνει στο βλέμμα την απαραίτητη σαγήνη των γιορτών.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!

BEAUTY NEWS

Η Margot Robbie υιοθετεί το πιο trendy κούρεμα της χρονιάς και τώρα θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς bob

Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στο hair look της αγαπημένης ηθοποιού

BEAUTY NEWS

Η Elsa Hosk ανανεώνει τα μαλλιά της με το κοντό κούρεμα που θα αντιγράψουμε αυτή την άνοιξη

Αν ψάχνεις κι εσύ το νέο σου hair look, αυτό το pixie cut είναι η πιο κομψή και θηλυκή επιλογή που μπορείς να κάνεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός