Skip to main content

GIFT ME...

10 κραγιόν που θα απογειώσουν τα εορταστικά σου looks

Χείλη για φίλημα… κάτω από το γκι!


Κέλλυ Νόβακ

Ένα κραγιόν μας «δίνει» χρώμα. Ένα κραγιόν μας κάνει να δείχνουμε περιποιημένες. Ένα κραγιόν μας γεμίζει αυτοπεποίθηση. Αναδεικνύει τα χείλη μας και όλες τις εμφανίσεις μας. Είναι πολύ σημαντικό το κραγιόν. Γι’ αυτό και δεν λείπει ποτέ από την τσάντα μας.

Για τις γιορτινές εμφανίσεις μας λοιπόν, ένα κραγιόν γίνεται ο πρωταγωνιστής των beauty looks μας. Τις κάνει ακόμα πιο θηλυκές, πιο χρωματιστές, πιο… γιορτινές. Γι αυτό όλες ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να βρούμε και να φορέσουμε την κατάλληλη απόχρωση!

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Με ένα κραγιόν θα νιώσουμε ο εαυτός μας. Ο ξεχωριστός, υπέροχος, διαφορετικός εαυτός μας!

Με τα παρακάτω 10 κραγιόν θα πετύχουμε το στόχο μας ... διάνα.

Jennifer Lopez x Inglot Liquid Lipstick J779 Vino

8xmaslipsticks_01.jpg 

Η εκθαμβωτική Jennifer Lopez σε συνεργασία με την INGLOΤ, εμπνεύστηκαν για ακόμα μία φορά τα πιο λαμπερά makeup προϊόντα για τη νέα σεζόν! Απόκτησε χείλη που σαγηνεύουν με τα νέα Liquid Lipsticks! H συλλογή αντανακλά το ιδιαίτερο ταπεραμέντο της Jennifer. Προσφέροντας μεταξένια απαλότητά, ματ τελείωμα και επαναστατική θρεπτική φόρμουλα, τα νέα Liquid Lipsticks θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός σου τη φετινή σεζόν!

Clinique Pop Liquid Lip Lacquer, Go-Go Pop 8xmaslipsticks_02.jpg

Μια απολαυστική πινελιά υγρού και λαμπερού χρώματος για πλήρη κάλυψη με μία στρώση. Η πολυτελής αλλά ανάλαφρη σύνθεση με το ενσωματωμένο primer γλιστρά πανεύκολα και διαρκεί έως και 6 ώρες.

MD Professionnel Volume Up Lipstick 28

8xmaslipsticks_03.jpg

Κραγιόν εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ της MD Professionnel.Το υαλουρονικό βοηθάει: Στην ενυδάτωση, στην λίπανση και την διατήρηση της ελαστικότητας, στην προστασία των χειλιών καθώς παράγει κολλαγόνο, στον ανασχηματισμό των χειλιών καθώς δίνει όγκο, βελτιώνει το περίγραμμα τους και διορθώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες γύρω τους.

NYX Velvet Matte Lipstick

8xmaslipsticks_04.jpg

Ντύσε τα χείλη σoυ στα εκρηκτικά χρώματα των Velvet Matte Lipstick στην απόχρωση Discorderly- ένα νέο, πολυτελές κραγιόν που εφαρμόζεται άψογα, χωρίς ποτέ να ξηραίνει τα χείλη. Κλεισμένα μέσα σε μια κομψή, απαλή θήκη, κάθε τους εντυπωσιακή απόχρωση είναι η επιτομή της μόδας.

Maybelline Color Sensational Shine Compulsion Lipstick

8xmaslipsticks_05.jpg

Το Color Sensational Shine Compulsion Lipstick στην απόχρωση 130 Spicy Sangria είναι το πρώτο oil-in-stick κραγιόν της Maybelline που έχει 60 τοις εκατό ανακλαστικά έλαια για μια ακαταμάχητη λάμψη.

MAC Retro Matte Lipstick

8xmaslipsticks_06.jpg

To iconic προϊόν που έκανε τη MAC διάσημη. Αυτή η φόρμουλα μακράς διάρκειας προσφέρει έντονο, ομοιόμορφο χρώμα και το απόλυτο ματ τελείωμα. Διαρκεί μέχρι και 8 ώρες, δεν σπάει και δεν ξεθωριάζει. Δοκίμασε το Retro Matte Lipstick στην απόχρωση Ruby Woo για ματ έντονο ψυχρό κόκκινο αποτέλεσμα.

Fenty Beauty Stunna Lip Paint Uninvited

8xmaslipsticks_07.jpg

Κομψό αλλά ταυτόχρονα τολμηρό, το Stunna Lip Paint προσφέρει το απόλυτο αποτέλεσμα με ένα μόνο πέρασμα, χάρη στο απλικατέρ υψηλής ακρίβειας που διαθέτει, το οποίο ντύνει τα χείλη με ματ, έντονο χρώμα. Μένει σταθερό για 12 ώρες και είναι τόσο άνετο που, αν δεν δεχόσουν συνεχώς κομπλιμέντα, θα ξεχνούσες ότι το φοράς! Επιπλέον, δεν αλλοιώνεται και διατηρεί τη σαγηνευτική απαλότητά του. Με δυο λόγια, μένει φρόνιμο για να μπορείτε εσύ να είσαι… άτακτη!

Huda Beauty Demi Matte -Rouge à lèvres Passionista

8xmaslipsticks_08.jpg

Το πάθος της Huda είναι να εκφράζεται μέσα από το μακιγιάζ. Για τον λόγο αυτό, δημιούργησε τα Demi Matte, μια ολοκληρωμένη σειρά υγρών κραγιόν με άνετη υφή σε τολμηρές, απόλυτα θηλυκές αποχρώσεις που εκφράζουν την κάθε προσωπικότητα. Με εξαιρετική απόδοση χρώματος από το πρώτο πέρασμα και κρεμώδη υφή που γλιστρά σαν πέπλο πάνω στα χείλη.

Too Faced Metallic Sparkle Lipstick

8xmaslipsticks_09.jpg

Όλα ξεκίνησαν με δύο αγόρια, ένα όνειρο και ένα αστραφτερό κραγιόν. Το 1998, η Too Faced λάνσαρε οκτώ μεταλλικά κραγιόν και δεν θα μπορούσε να γιορτάσει τα 20α γενέθλιά της παρά με το remake αυτού του iconic προϊόντος. Αυτές οι 10 updated, μοντέρνες αποχρώσεις (8 εμπνευσμένες από το original κραγιόν και 2 ολοκαίνουριες), έχουν μια κρεμώδη, glitter φόρμουλα εμπλουτισμένη με έλαιο αβοκάντο για άνετη εφαρμογή. Το πλούσιο χρώμα τους απογειώνεται από το glitter φινίρισμα που λάμπει εκτυφλωτικά κάτω από το φως και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Burberry Burberry Kisses Μilitary Red

8xmaslipsticks_10.jpg

Η κάθε απόχρωση των Burberry Kisses σχεδιάστηκε να δίνει μία άρτια οικοδομήσιμη κάλυψη, από διαφανή έως έντονη. Επιτρέπει την προσαρμογή της χρωματικής έντασης, χτίζοντας αβίαστα με κάθε επίστρωση χρώματος ένα αποτέλεσμα από ελαφρά λάμψη έως έντονο βάθος και ζωντάνια. Το φινίρισμα είναι φωτεινό και ομοιόμορφο, αφήνοντας στα χείλη την αίσθηση της απαλότητας και της ενυδάτωσης.

 

Κεντρική φωτό: Roberto Delgado Webb / Unsplash

Διαβάστε επίσης

GIFT ME...

10 sneakers για τις πιο stylish εορταστικές εμφανίσεις

Ποιος λεέι πως δεν μπορείς να φορέσεις αθλητικά και την εορταστική περίοδο; 

GIFT ME...

7 γούρια για μια τυχερή χρονιά

Υποδέξου το 2019 με τύχη και στιλ!

GIFT ME...

Τα 10 πιο έξυπνα δώρα της τελευταίας στιγμής

Γιορτινά, έξυπνα,  για όλα τα στιλ και τα budget 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.