Skip to main content

GIFT ME...

Τα 10 πιο έξυπνα δώρα της τελευταίας στιγμής

Γιορτινά, έξυπνα,  για όλα τα στιλ και τα budget 


Νάνσυ Καλλικλή

Ένα κάλεσμα της τελευταίας στιγμής που δεν  μπορείς να εμφανιστείς με άδεια χέρια, η φίλη σου που δυο μέρες πριν το τραπέζι που έχεις οργανώσει στο σπίτι, σου ανακοινώνει πως τελικά θα καταφέρει να έρθει μαζί της και ο φίλος της κι εσύ δεν τον έχεις υπολογίσει στα δώρα, ένα ανηψάκι σου που ξέχασες , κι άλλα κι άλλα

Σε όλες μας έχει συμβεί να αναζητάμε δώρο στο παρά πέντε. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 10 πιο έξυπνα δώρα της τελευταίας στιγμής!

 

beaucoup.jpg
Χειροποίητη χριστουγεννιάτικη μπάλα, Beaucoup Handcrafts.

 

Πρωτότυπα γούρια, λαμπερά και ταυτόχρονα minimal κοσμήματα, ξεχωριστά στολίδια, στεφάνια και διακοσμητικά, όλα χειροποίητα από τα χρυσά χέρια της Βάλιας Νούσια και με το στιλάτο γιορτινό twist της Beaucoup που τόσο αγαπάμε. Η Beaucoup στηρίζει το έργο του οργανισμού Μαζί για την Εφηβική Υγεία, που φέτος τις γιορτές βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall. 

 

starbucks.jpg

Στολίδι καφετιέρα, €5,95, Starbucks.

 

Εκεί που περιμένεις για το αγαπημένο σου εορταστικό Toffee Nut Latte ή τη χριστουγεννιάτικη Salted Caramel Brownie Hot Chocolate, συνειδητοποιείς ότι στα Starbucks μπορείς να βρεις και φανταστικά δώρα ακόμα και την τελευταία στιγμή: εορταστικές κούπες, αστραφτερά θερμός, πρωτότυπα στολίδια για το δέντρο και καφετιέρες, αλλά και δύο ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ (Christmas Blend Espresso Roast και Christmas Blend) μας περιμένουν για να βρούμε τι ταιριάζει στους αγαπημένους μας που λατρεύουν τον καφέ.

 

jlo.jpg

Christmas Glow look, by JLOxINGLOT

 

Η υπέρλαμπρη JLo συνεργάζεται ξανά με την εταιρία καλλυντικών INGLOT και δημιουργεί για εμάς ένα ακόμα make-up look ιδανικό για να λάμπουμε στις γιορτές. Χάρισε στη φίλη σου ένα από τα προϊόντα του Christmas Glow look by JLOxINGLOT που όλες μας ονειρευόμαστε να έχουμε στο νεσεσέρ μας (όπως το Luminous illuminator, τις σκιές, τα κραγιόν, τις ψεύτικες βλεφαρίδες και το eyeliner gel) ή ολόκληρο το σετ για το απόλυτα λαμπερό λουκ με την υπογραφή της JLo. 

 

marks.jpg
Μουσικό περιστρεφόμενο μεταλλικό κουτί με μπισκότα, €12,99, Marks and Spencer.

 

Εκτός από τα must-have γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα, παπούτσια και εσώρουχα με την ποιότητα Marks & Spencer που αγαπάμε, στα καταστήματα M&S θα βρεις και έξυπνες προτάσεις για να στολίσουν οι αγαπημένοι σου το σπίτι και το τραπέζι, πρωτότυπα delicatessen και γιορτινά tins με λαχταριστά μπισκότα, ιδανικά για δώρα σε όσους αγαπάς.

 

ab.jpg
                Χριστουγεννιάτικο σετ δώρου Fresh Line (περιέχει αφρόλουτρο 200 ml, λοσιόν σώματος 200 ml , lip balsam)

               €15,90, ΑΒ Βασιλόπουλος. 

 

Ακόμα κι αν δεν ξέρεις τι δώρο να πάρεις την τελευταία στιγμή, στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρεις πολλές και πρωτότυπες ιδέες: από χριστουγεννιάτικα σετ δώρου της Fresh Line με αφρόλουτρο, γαλάκτωμα σώματος, θεραπεία χειλιών ή άρωμα σώματος και σαπούνι, μέχρι γιορτινά Δώρα Αγάπης για καλό σκοπό ή εκλεκτά κρασιά, ντελικατέσεν και γιορτινές γεύσεις από όλο τον κόσμο, όπως Panetone και Gluhwein. Ή μπορείς ακόμα να δεις online τη συνταγή για Gluhwein που ετοίμασε ο Άκης Πετρετζίκης για τα ΑΒ, να προμηθευτείς τα υλικά από το κοντινότερό σου κατάστημα και να ετοιμάσεις μαζί με τους αγαπημένους σου το απόλυτο χριστουγεννιάτικο απεριτίφ. 

 

swarovski.jpg

                            Angel Wings Ornament, €59, Swarovski. 


Κρυστάλλινες μινιατούρες, γυναικεία και ανδρικά κοσμήματα, charms για να συνδυάσεις, αλλά και μοναδικά γούρια και χριστουγεννιάτικα στολίδια… Οι γιορτές θέλουν μπόλικη μαγεία, λάμψη και αγάπη, χαρακτηριστικά των αγαπημένων μας δημιουργιών Swarovski. 

 

germanos.jpg

Action Tracker GARMIN Vivofit 3 Sculpted WW, €49,90, Γερμανός.


Όπου και αν κινείσαι, σίγουρα έχεις κοντά σου ένα κατάστημα Γερμανός, όπου μπορείς να βρεις δώρα τεχνολογίας ακόμα και την τελευταία στιγμή. Ασύρματα ηχεία ή ακουστικά για μουσική στο γραφείο ή on the go, σωτήρια powerbanks, smartbands, activity trackers για όσους αγαπούν το fitness… Στα καταστήματα Γερμανός θα βρεις απίθανα δώρα και gadgets τεχνολογίας για όλους. 

 

accessorizedyo.jpg

Λεοπάρ αυτάκια, €22, Accessorize. 

Ποιο κορίτσι, μικρό ή μεγαλύτερο, δεν θέλει λίγη έξτρα λάμψη τις γιορτές; Στα καταστήματα Accessorize θα βρεις για τις αγαπημένες γυναίκες της ζωής σου λαμπερά διακοσμητικά, στολίδια και φυσικά τα αγαπημένα σε όλες μας στιλάτα κοσμήματα και αξεσουάρ για να συμπληρώσουν τις γιορτινές τους εμφανίσεις. 

 

yolenis.jpg
Έτοιμο καλάθι δώρου «Γλυκός Πειρασμός», που περιλαμβάνει

2 συλλεκτικούς οίνους «GReat», ελληνικές υπερτροφές,

γλυκά αλείμματα και σνακ, €55,50, Yoleni’s.


Αν του/της αρέσει να εξερευνά εκλεκτές γεύσεις της Ελλάδας, στο Yoleni’s θα βρεις το ιδανικό δώρο. Διάλεξε ένα από τα έτοιμα καλάθια δώρων ή δημιούργησε εσύ ένα απόλυτα προσωπικό gift box, επιλέγοντας από αμέτρητους ελληνικούς γευστικούς θησαυρούς. Yoleni’s Greek Gastronomy Center: Σόλωνος 9, Κολωνάκι.

 

bozikis.jpg

Κόκκινο σουέντ μποτάκι με χοντρό τακούνι, φιάπα και φερμουάρ, €29,99, Bozikis.

Ποτέ ένα έξτρα ζευγάρι παπούτσια δεν είναι υπερβολή. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα ζευγάρι υπέροχα παπούτσια Bozikis µε την εξαιρετική ποιότητα, τις µοναδικές τιµές και την ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση. Ένα κόκκινο μποτάκι είναι must-have δώρο για τη φίλη που θέλει να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις της.

Διαβάστε επίσης

GIFT ME...

10 sneakers για τις πιο stylish εορταστικές εμφανίσεις

Ποιος λεέι πως δεν μπορείς να φορέσεις αθλητικά και την εορταστική περίοδο; 

GIFT ME...

7 γούρια για μια τυχερή χρονιά

Υποδέξου το 2019 με τύχη και στιλ!

GIFT ME...

10 ultra λαμπερά ρούχα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Αυτές τις γιορτές όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω σου!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.