Skip to main content

LIVING

ManaMia.gr: Προνομιακές τιμές στα προϊόντα της Νestlé, με ένα κλικ

Γιατί στις κρίσιμες στιγμές, έχει σημασία κάποιος να ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!  


Λένα Γρηγορίου

Έχουμε ήδη αρχίσει να το συνειδητοποιούμε -όπως πιθανότατα έχεις κάνει κι εσύ: Με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, τις ανατιμήσεις σε αρκετά προϊόντα και τις πρόσφατες αυξήσεις στο Φ.Π.Α. σε πολλά από τα αγαθά πρώτης ανάγκης, έχει αρχίσει ήδη να... αδειάζει το πορτοφόλι -και κατά συνέπεια το καλάθι του σούπερ μάρκετ μας. 

Παρόλα αυτά, θα σου επαναλάβουμε κάτι που τον τελευταίο καιρό είναι το μότο μας: Μέσα σ' αυτή τη δύσκολη οικονομικά -και όχι μόνο- κατάσταση που βιώνουμε, εμείς, η ομάδα του allyou, δεν σταματάμε να ελπίζουμε για το καλύτερο. Κυρίως, όμως, δεν σταματάμε να ψάχνουμε τις πιο έξυπνες και συμφέρουσες λύσεις, για να κάνουμε την καθημερινότητά μας (και τη δική σου φυσικά) λίγο πιο εύκολη. 

Σ' αυτή την αναζήτηση, "πέσαμε πάνω" σ' αυτή την εξαιρετική είδηση, που μάς αποδεικνύει έμπρακτα -για ακόμη μια φορά- ότι η Νestlé Ελλάς ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ: το ManaMia.gr της Νestlé Ελλάς, ο αγαπημένος διαδικτυακός προορισμός για τη σύγχρονη μαμά, αποφάσισε να προσφέρει εκτάκτως έναν ακόμα κύκλο κουπονιών για να μπορούν όλοι να απολαύσουν τα προϊόντα της Nestlé σε προνομιακές τιμές.

Πιο συγκεκριμένα, από την ιστοσελίδα www.manamia.gr διατίθενται 45 κουπόνια συνολικής αξίας 31,80 ευρώ από 9 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας (παιδική διατροφή, προϊόντα μαγειρικής, καφέ, δημητριακά, ροφήματα, σοκολάτες, παγωτά, νερά, αλλά και τροφές κατοικίδιων ζώων).  

manamia_nestle final 1.jpg

Έτσι, μέχρι το τέλος Αυγούστου στο ManaMia.gr μπορείς να βρεις κουπόνια για προϊόντα βρεφικής διατροφής, όπως παιδικά γάλατα Neslac, Junior και School καθώς και βρεφικά δημητριακά Nestlé, καφέ Nescafé και Λουμίδης Παπαγάλος, δημητριακά πρωινού ολικής άλεσης Nestlé για κάθε ηλικία (Fitness, Cheerios, Lion και Nesquik), μαγειρικά προϊόντα Maggi, φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή, σοκολάτα ζαχαροπλαστικής Nestlé Dessert και δροσιστικό τσάι Nestea. Και επειδή η απόλαυση είναι και πρέπει να παραμείνει μέρος της καθημερινότητάς σου, στα κουπόνια περιλαμβάνεται το αγαπημένο οικογενειακό παγωτό Aloma καθώς και επιλεγμένες γεύσεις παγωτών, όπως η νέα Nirvana Chocolate Nocciola, αλλά και σοκολάτες Kit Kat και γκοφρέτες Magnum. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα κουπόνια Purina για τα αγαπημένα κατοικίδια της οικογένειας.

Έτσι, με 4 απλά βήματα, το manamia.gr, συνεχίζει να σου προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης, χαρίζοντάς σου όλες τις αγαπημένες σου γεύσεις σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές! 

Διαβάστε επίσης

LIVING

Ζήσε ξανά την εμπειρία του Χριστουγεννιάτικου 3D projection mapping

 

Αυτό το ΠΣΚ μπορείς να το δεις και να το ξαναδείς

 

LIVING

Οι 50 χρήσεις του παρεό!

Το απόλυτο summer πολυεργαλείο.

Προτεινόμενα

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα

BLOGS

Ripley: Ο ταλαντούχος κύριος Scott στην καλύτερη τηλεοπτική διασκευή των τελευταίων ετών

Εντυπώσεις από την τηλεοπτική διασκευή του κλασικού noir μυθιστορήματος της Patricia Highsmith, που βάζει το Netflix ξανά στο παιχνίδι.