Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 12-18 Σεπτεμβρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…


Μαριέτα Χριστοπούλου

H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (12-18/9) μόνο στο allyou.gr.

Ξεκινάει μια καινούρια βδομάδα με τον Ερμή να βρίσκεται ανάδρομος στην Παρθένο και να δημιουργεί τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη (12/9). Διατηρήστε ήρεμους τόνους και αφήστε για αργότερα νέα ξεκινήματα καθώς οι δυσκολίες που θα προκύπτουν θα φέρνουν ανατροπές. Επίσης, στις 16 θα πραγματοποιηθεί και Σεληνιακή έκλειψη παρασκιάς στους Ιχθύς μαζί με την Πανσέληνο και τη συμμετοχή Κρόνου, Ερμή και Άρη με δυσαρμονικές όψεις. Αυτή η έκλειψη προκαλεί ατυχήματα, δοκιμασίες, γεωλογικές και άσχημες ατμοσφαιρικές αλλαγές, επηρεάζοντας περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς) του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ: Ξεπεράστε αδικαιολόγητες φοβίες και διώξτε μια και καλή σκουριασμένες αντιλήψεις. Μην αφήσετε δυσάρεστες σκέψεις που σας έρχονται από το πουθενά, να σας προβληματίσουν.
Εάν η διαίσθησή σας, σας προειδοποιεί να κρύψετε τα συναισθήματά σας, κάντε το.

ΤΑΥΡΟΣ: Παράτολμα εγχειρήματα σε σχέση με τα επαγγελματικά σας δεν ευνοούνται. Η σωστή διαχείριση του οικονομικού σας τομέα, θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα. Για να λύσετε πιο εύκολα και άμεσα προβλήματα, χρησιμοποιήστε τις γνώσεις του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Λάθη του παρελθόντος κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν με απρόσμενες συνέπειες. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε νομικά θέματα, προσέχοντας που υπογράφετε. Αποφύγετε να κάνετε περιττές δαπάνες και αν δεν μπορείτε θυμηθείτε τι συνέβη στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μείνετε αδιάφοροι και αμέτοχοι σε συζητήσεις που δεν είναι του δικού σας ενδιαφέροντος και μη μιλάτε μονίμως μόνο για οικονομικά θέματα, γιατί έτσι κουράζετε τους γύρω σας. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει.

ΛΕΩΝ: Οι μεταμορφωτικές αλλαγές που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω σας, είναι προκλήσεις για αλλαγή πορείας ζωής. Χρειάζεται δύναμη για να περιορίσετε τους φόβους σας για το μέλλον, όπως και μεγάλη προσπάθεια για να δεχτείτε την πραγματικότητα όπως διαγράφετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε τα καθημερινά προβλήματα να σας αποδυναμώσουν και να σας χαλάσουν τη διάθεση. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε σοβαρά επαγγελματικά θέματα, δουλεύοντας όσο χρειάζεται για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Καθίστε και συζητήστε σοβαρά με το συνέταιρο ή το σύντροφό σας τον τρόπο που σκέφτεται την οικονομική του κατάσταση, γιατί αργότερα μπορεί να υποχρεωθείτε να αντιμετωπίσετε τις δικές του λανθασμένες οικονομικές κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακούστε προτάσεις και συμφωνίες που θα σας προτείνουν σχολαστικά και διερευνήστε τις πριν υπογράψετε, καθώς θα πρέπει να έχετε το νου σας για παραλείψεις ή υποσχέσεις που δε θα υλοποιηθούν στο έπακρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πάρτε στα σοβαρά λόγια ανθρώπων που μέχρι τώρα δεν ακούγατε και αγνοούσατε. Να είστε συνεπείς απέναντι σε θέματα που αφορούν το νόμο και να μην είστε τόσο επίμονοι. Διαφωνίες που έχετε σε επαγγελματικά και προσωπικά σας θέματα, θα λυθούν μόνο δια της διπλωματικής οδού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλό θα είναι να μη σας λείπει το τακτ, γιατί δεν είναι όλοι έτοιμοι την ίδια στιγμή να δεχτούν σκληρές εξομολογήσεις ή εξονυχιστική ανάκριση. Η αγάπη που νιώθετε για κάποια άτομα δε σας δίνει το δικαίωμα της υπέρβασης των δικαιωμάτων ή των αδυναμιών τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πίεση που θα νιώσετε μπορεί να προέλθει και από τα οικογενειακά βάρη που θα επωμιστείτε. Ακόμα και αν οι διαφορές θα προβάλλουν έντονα, σχέσεις που αξίζουν θα αντέξουν στα χτυπήματα και θα συνεχιστούν.

ΙΧΘΥΣ: Εάν πιστεύετε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσετε ασάφειες, μπερδεμένες καταστάσεις ή υποψίες που μπορεί να μεγεθυνθούν, αποφύγετε να το κάνετε αυτήν την εβδομάδα. Είναι καλύτερα να περιμένετε να φύγουν οι επιρροές της έκλειψης.

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς η εποχή του Ταύρου θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Τι θα φέρει η δυναμική εποχή του Ταύρου στο ζώδιό σας

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση