Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 19- 25 Σεπτεμβρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (12-25/9) μόνο στο allyou.gr.

Η εβδομάδα ξεκινάει ευχάριστα με την Αφροδίτη στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Άρη στον Τοξότη στις 19/9, αφήνοντάς να απολαύσετε την παρέα αγαπημένων προσώπων και φίλων. Ο Ερμής που μας ταλαιπώρησε με την ανάδρομη πορεία του, στις 22/9 επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο, βάζοντας τάξη σε επαγγελματικό και οικονομικό τομέα και αφήνοντας χώρο σε συνεργάτες να σας πλησιάσουν και να βρείτε κοινές πορείες. Την επόμενη μέρα στις 23/9 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό, θέση ευνοϊκή για την αυτοπεποίθηση, όμως, απαιτεί μέτρο σε ακραίες συναισθηματικές συμπεριφορές και πάθη κρυφά. Στις 26 ο Πλούτωνας ξεκινάει την ορθή πορεία του στον Αιγόκερω, ωθώντας σας να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα και να τα λύσετε άμεσα χωρίς πισωγυρίσματα. Στις 27 ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω, θέση ευνοϊκή για ζητήματα καριέρας και στόχων. Συγκεντρωθείτε στα θέλω σας και κατακτήστε στόχους. 

ΚΡΙΟΣ: Αποδράστε από τα καθημερινά που σας πνίγουν με μια εκδρομή και αλλάξτε εικόνες. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και να χαλαρώσετε. Η ημέρα είναι καλή για αισθηματικές υποθέσεις, χωρίς υποχωρήσεις από την πλευρά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα σας προτρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά πάντα με προσοχή. Να είστε έτοιμοι να δεχθείτε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα προκύψει. Επικοινωνήστε με φίλους και βρείτε ανθρώπους που έχουν κοινούς σκοπούς με εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εβδομάδα θα σας δώσει τη δυνατότητα μιας καλύτερης αξιολόγησης φίλων, συγγενών και αγαπημένων προσώπων. Ο διάλογος θα βοηθήσει όχι μόνο τις σχέσεις σας, αλλά και την εσωτερική σας ηρεμία, αφού στα πάντα γίνεται μια καλύτερη προετοιμασία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να αναδειχθείτε αισθητικά βρείτε άλλους τρόπους από τον έρωτα και την ευτυχία, γιατί μπορεί να είναι το καλύτερο ενισχυτικό της ομορφιάς αλλά εκτός από σπάνια συνήθως κοστίζουν και ακριβά.

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε με μια μεγαλύτερη άνεση και εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατότητα ενίσχυσης της θέσης σας. Εξαντλήστε κάθε περιθώριο συνεννόησης και συνεργασίας στις μικρές αναποδιές και αποφύγετε λάθη ή παρατυπίες με νόμους και κανονισμούς. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην περνάτε τις συμβουλές που σας δίνουν αψήφιστα και αν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε όσο γρήγορα θα θέλατε από πρόσωπα και καταστάσεις που σας ενοχλούν, εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση και να περιμένετε το γύρισμα των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν και την καλή σας διάθεση και διασκεδάστε με τους φίλους σας. Για να αισθανθείτε πληρότητα με το σύντροφό σας, εκφράστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Προγραμματίστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους πραγματοποιείται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε τις σκέψεις σας, δώστε σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και γοητέψτε τα πλήθη. Αποδώστε θετικά και δυναμικά σε όποιο από τα σχέδιά σας έχετε δρομολογήσει. Συγκεντρωθείτε σε καθημερινά προβλήματα και με διπλωματία και κοινωνικότητα θα βρείτε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δραστηριοποιηθείτε και ασχοληθείτε με τα χόμπι σας ή με σπορ που αγαπάτε. Μπορεί οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, για άλλους να είναι ριζικές και για άλλους μια προσπάθεια καλυτέρευσης της δουλειάς που ήδη υπάρχει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε καθαρά τις ευκαιρίες για να μη σας προβληματίσουν τα εμπόδια που θα μεσολαβήσουν. Οι αλλαγές στις προτεραιότητές σας, αλλά και στον ωριμότερο τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή θα επιδράσουν στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και στην εξέλιξή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εκπλήξεις θα έρθουν μέσα από την επικοινωνιακή σας δραστηριότητα, γι’ αυτό επιμεληθείτε ιδιαιτέρως τις σχέσεις σας με τους άλλους σε όλους τους τομείς και την οικονομική σας αναδιοργάνωση.

ΙΧΘΥΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι πιο εύκολη και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβείτε σε συζητήσεις και επαφές με άτομα που μπορούν να στηρίξουν τα σχέδιά σας. Επίσης, θα περάσετε όμορφα απολαμβάνοντας τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων σας προσώπων. 

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30