Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 10-16 Οκτωβρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (9-16/10) μόνο στο allyou.gr.

Στις 11 ο Άρης στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς αυξάνει τη δυναμικότητά σας, αλλά η θέλησή σας θα είναι μειωμένη λόγω του ανάδρομου Ποσειδώνα. Στις 13 ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Άρη στον Αιγόκερω, προκαλεί ανατροπές γι’ αυτό μην επιχειρήσετε τίποτα νέο ή προβείτε σε αγορές. Στις 15 ο Ήλιος στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, χαρακτηρίζει τη μέρα με απροσδόκητα γεγονότα, ευμετάβλητη διάθεση και απογοητεύσεις. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 16 στον άξονα Κριού- Ζυγού, με τη συμμετοχή του Άρη, του Πλούτωνα και του Ουρανού. Επηρεάζει τον οικονομικό τομέα σε διεθνή επίπεδο και αυξάνει την επιθετικότητα και τη βιαιότητα. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τρόπους να λυθούν παρεξηγήσεις του παρελθόντος, διατηρώντας την ψυχραιμία σας. Θα είναι εποικοδομητικό αν δείτε τα γεγονότα από άλλη οπτική γωνία και κυρίως από την πλευρά άλλων. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να τα διορθώσετε με ένα ανώδυνο τρόπο και να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα άτομα που αυτή τη στιγμή συναναστρέφεστε έχουν εκφράσει τις προθέσεις τους χωρίς συγκαλύψεις και τώρα χρειάζεται να πράξετε το ίδιο και εσείς και δε χρειάζεται να ανησυχείτε πως θα σας κατηγορήσει κάποιος εάν εκφράσετε τις πραγματικές σας ευαισθησίες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η προσπάθεια που θα κάνετε να βρείτε ένα κοινό παρανομαστή στις πεποιθήσεις σας, θα δημιουργήσει ένα κλίμα οικειότητας, ενώ οι αντιθέσεις που θα υπάρξουν, θα μπορέσουν να γεφυρωθούν με λίγη καλή θέληση και ευαισθησία. Οι εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονες ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η φυσική σας κατάσταση απαιτεί περισσότερη προσοχή, καθώς θα υπάρχουν πολλές εναλλαγές, ενώ τα απρόοπτα και τα αιφνίδια θα γίνονται αφορμή για περιπέτειες. Επιμεληθείτε την εμφάνισή σας για να βελτιώσετε την εικόνα σας. Ντυθείτε, γυμναστείτε και θα ασκήσετε έντονη γοητεία.

ΛΕΩΝ: Ο τρόπος σκέψης και η οργάνωση χρόνου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο πόσο καλά θα νιώθετε. Δε χρειάζεται να κάνετε κακές σκέψεις, γιατί κάτι τέτοιο θα αφήσει το φόβο σας να πάρει έκταση μέσα σας, επηρεάζοντας κατά συνέπεια την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φαίνεται πως οι σχέσεις σας θα έχουν αρκετές ανακατατάξεις, αφού τη μία θα είναι καλά και την άλλη θα σας παραπλανούν. Όμως, εσείς ευθύνεστε για αυτό, αφού στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε σοβαρές σχέσεις, κάνατε πως δε βλέπατε τα στραβά σημεία που είχαν.

ΖΥΓΟΣ: Πριν καταλήξετε σε σημαντικές αποφάσεις, σκεφτείτε πάρα πολύ καλά. Για να καταλάβουν οι άλλοι τις ευαισθησίες σας, θα πρέπει να μη φυλακίζετε τα συναισθήματά σας. Μην αναλάβετε άλλα ρίσκα σε εργασιακά θέματα που σπάνε τα νεύρα σας και σας πάνε σε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε μια οικονομική παρεξήγηση να μπει ανάμεσα σε εσάς και ένα φίλο σας. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα κατανοήσετε τι ακριβώς συμβαίνει στο παρασκήνιο μιας ενέργειας. Θέστε νέες βάσεις σε επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και αναγεννηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σας φοβίζουν οι αλλαγές και κλείνεστε στον εαυτό σας, γιατί είναι για το συμφέρον σας. Δε θα σας λείψουν οι δυνατότητες να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες ή το σύντροφό σας, αρκεί να μην παρασυρθείτε και φερθείτε απερίσκεπτα ή κινηθείτε αντιδραστικά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας, γιατί οι δυνάμεις σας θα είναι περιορισμένες και θα είστε περισσότερο ευάλωτοι στις εντάσεις που θα υπάρχουν, αλλά και στη σωματική κόπωση. Αποφύγετε επιπόλαιες επιλογές για να μη χάσετε τη σημαντική εύνοια που θα δεχτείτε  στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η άρνηση στην αντιμετώπιση των αλλαγών μπορεί να έχει οδυνηρά αποτελέσματα για εσάς. Οι αντίθετες ενέργειες, οριοθέτηση και επέκταση, δημιουργούν εσωτερικό χάος που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί με πρακτικούς τρόπους. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μία ερωτική σχέση μόνο και μόνο για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΣ: Δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείτε και να καταρρακώσετε την ψυχολογία σας, αφού τα προβλήματα ακόμα και έτσι θα ξεπεραστούν. Το μόνο που πρέπει να δείξετε είναι ψυχραιμία και υπομονή. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας που θα τον εμψυχώσει και θα τον ανανεώσει. 

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.