Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 30/10 - 6/11

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (30/10-6/11) μόνο στο allyou.gr.

Στις 1 με τον Ήλιο στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, η διαίσθησή σας θα λειτουργεί αλλά θα έχετε την τάση να κρύβεστε βάζοντας μόνοι σας εμπόδιο στο δρόμο σας. Στις 3 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες. Στις 5 η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, ενισχύει τη λογική σας αλλά θα εκφράζεστε εγωκεντρικά και απότομα απέναντι στους άλλους.

ΚΡΙΟΣ: Η αμυντική στάση που φροντίζετε να διατηρείτε τον τελευταίο καιρό κουράζει τους φίλους και το σύντροφό σας. Σε νέα πορεία θα δρομολογήσετε και τις σχέσεις σας με τους άλλους, ξεδιαλύνοντας ότι δε σας χρειάζεται και σας ψυχοπλακώνει και κρατώντας ότι είναι απαραίτητο για να συνεχίσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ: Διατηρήστε το ήρεμο κλίμα ώστε οι αποφάσεις σας να έχουν ορθότητα και να μη μπορέσει αργότερα να σας κατηγορήσει κανείς για άσχημη συμπεριφορά. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκαταστήσετε λάθη του τελευταίου καιρού ή και ακόμα πιο παλιά, χωρίς να προκληθούν εντάσεις και παρανοήσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καλή σας επικοινωνία θα συντελέσει σε αυτή σας την προσπάθεια για να ατενίσετε το μέλλον με περισσότερη σιγουριά. Τα δείγματα αγάπης, συμπάθειας ή ακόμη και μεταμέλειας από κάποια πρόσωπα, πρέπει να εξεταστούν και να ληφθούν υπόψη. Αποφύγετε να κλειστείτε στο σπίτι, γιατί η καλή συζήτηση βοηθά και ειδικά εσάς που μισείτε τη μοναξιά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή διανύετε μια περίοδο κατά την οποία πρέπει να σκεφτείτε για πολλά και να αντιμετωπίσετε άλλα τόσα, είναι καλό να αναζητήσετε τρόπους που θα βοηθήσουν να χαλαρώσετε για να επιβαρύνετε την υγεία σας με τα γνωστά ψυχοσωματικά. Για να βοηθηθείτε πρακτικά ανανεώστε τον κύκλο των φίλων και τις κοινωνικές σας γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Με αλλαγή νοοτροπίας, καινούριες ανησυχίες και πισωγυρίσματα σε παλιές επιλογές και τακτικές, είναι αδύνατον να αφήσουν ανεπηρέαστο τον επαγγελματικό σας τομέα. Γεφυρώστε διαφορές με συνεργάτες και ανώτερούς σας, προσελκύστε κόσμο και προσεγγίστε άτομα που θα σας βοηθήσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να ευνοηθείτε από διαμεσολαβήσεις και παροχές από πιο κρυφές πηγές. Τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να προχωρούν πιο ικανοποιητικά και τα πράγματα γύρω από τον οικονομικό σας τομέα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Ο στόχος σας πάση θυσία θα είναι να διατηρήσετε κάποια κεκτημένα σας, αλλά και παράλληλα να τα αυξήσετε. 

ΖΥΓΟΣ: Η παραμικρή πρόοδος θα σας δώσει τη δύναμη να αντιπαλέψετε τα εμπόδια ή τα σκαμπανεβάσματα. Η τύχη θα είναι μαζί σας, αλλά για να τη βοηθήσετε και εσείς αποφύγετε να θέσετε σε κίνδυνο ότι σας παρέχει στοιχειώδη ασφάλεια και μην εμπιστεύεστε ωραία λόγια και απατηλές υποσχέσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με καινούριες γνωριμίες και ευχάριστες σχέσεις που θα έχετε άπλετες. Το φιλτράρισμα των ανθρώπων που κάνετε δε θα σταματήσει, αλλά μην ξεχνάτε και το μοναδικό σας χιούμορ το οποίο θα είναι σωτήριο, γιατί θα αποφορτίζει πολλές φορές την κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιολογήστε πρόσωπα και καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο, αλλά να θυμάστε πως δεν είναι απαραίτητο να είστε πολύ αυστηροί. Ειδικά σε αυτούς που σας νοιάζονται και σας αγαπούν, δώστε τους το χρόνο να καταλάβουν και να κατανοήσουν την αλλαγή που έχει επέλθει μέσα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιλέξτε ένα είδος διατροφής που θα προμηθεύει στον οργανισμό σας τα απαραίτητα και μην πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε κάποια εξαντλητική δίαιτα. Στη διάρκεια της εβδομάδας φροντίστε να μην είστε απρόσεκτοι, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε μικρά, αλλά ενοχλητικά χτυπήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ενισχυθεί απίστευτα η γοητεία σας σε σημείο που θα κάνει κάποια από τα άτομα που σας περιβάλλουν να ζηλέψουν. Εάν γίνετε προκλητικοί απέναντί τους θα αρχίσετε μια κόντρα που δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα απολύτως και θα δώσετε αφορμές για αρνητικά σχόλια. 

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τους χωρίς να απαντάτε στα χτυπήματά τους, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει θέμα ανταγωνισμού και θα επανέλθει η ισορροπία. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μπείτε σε ένα φαύλο κύκλο. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι συνοδός σας σε κάθε βήμα και ολοένα θα αυξάνεται. 

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.