Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 7/11 - 13/11

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (7/11-13/11) μόνο στο allyou.gr.

Στις 7 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυξάνει τις ευκαιρίες για σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μιλήστε με τα σωστά πρόσωπα για να προωθήσετε ιδέες και σχέδια. Στις 9 που ο Άρης περνάει στον Υδροχόο, γίνεστε περισσότερο οραματιστές, επινοητικοί και θα αναζητάτε την αρμονία σε κάθε είδους συναλλαγή σας. Θα θέλετε να πειραματιστείτε σε νέα πράγματα, ακόμα και αν πρέπει να προχωρήσετε σε ασυνήθιστες λύσεις. Ταυτόχρονα, στις 9 ο Άρης στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, μειώνει την υπομονή και τις αντοχές σας. Αποφύγετε συζητήσεις που βλέπετε ότι θα καταλήξουν σε καυγάδες, καθώς θα είναι έντονες οι πιέσεις που θα δέχεστε. Στις 12 η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, κάνοντάς σας εγκρατείς σε οικονομικό επίπεδο ενώ συναισθηματικά θα είστε πιο υπεύθυνοι και θα αποζητάτε την αποκατάσταση. Πλησιάστε αγαπημένα πρόσωπα και περάστε μαζί τους όμορφες στιγμές. Στις 12 και ο Ερμής περνάει στον Τοξότη βάζοντας σε τάξη τις σκέψεις, ενώ δε θα σας λείπει ο ενθουσιασμός. Ασχοληθείτε εντατικά με τους στόχους σας και αναπτύξτε τις ιδέες σας σε συνεργάτες και άτομα κύρους. 

ΚΡΙΟΣ: Καμιά φορά η αλλαγή πλεύσης είναι σοφή κίνηση. Εάν χρειαστεί να δείτε μια κατάσταση με άλλο μάτι, θα ωφεληθείτε με την πάροδο του χρόνου και θα πετύχετε αυτά που θέλετε. Εργαστείτε μαζί με τους συνεργάτες σας για έναν κοινό σκοπό που θα σας αποφέρει κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, μόνο αν νιώσετε αυτόνομοι και αυτάρκεις. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι για αυτούς που δεν έχουν σοβαρότερα όπλα να νικήσουν. Μη δέχεστε περιορισμούς που σας φέρνουν σε συναισθηματικά αδιέξοδα και φροντίστε να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή έχετε πολλά στο κεφάλι σας, μην τρέχετε περισσότερο απ’ όσο μπορείτε και μην ενδώσετε σε κάποιες προτάσεις που δε σας ικανοποιούν. Επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε ουσιαστικά θέματα, καθώς η αύξηση της παραγωγικότητάς σας θα εκτιμηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη διατηρείτε επιφυλάξεις απέναντι σε άτομα που δε χρειάζεται. Ολοκληρώνεται ένας κύκλος επαφών για την εξέλιξή σας και εσείς θα βλέπετε τώρα πιο αισιόδοξα την πορεία σας. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια που προσφέρουν κάποιοι από τους φίλους σας που ενδιαφέρονται για εσάς.

ΛΕΩΝ: Η κάθε σας κίνηση θα είναι σημαντική και πολλές φορές θα νιώσετε ότι εξαρτώνται και άλλα άτομα από τις αποφάσεις σας. Οπότε, για το καλό όλων, σκεφτείτε λογικά και ώριμα. Πρέπει να είστε τόσο ξεκάθαροι με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Εάν δεν έχετε όρεξη για δουλειά αντί να πιέζετε τον εαυτό σας, ξεκουραστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ελιγμοί που θα κάνετε θα σας δικαιώσουν μακροπρόθεσμα. Μία έστω και προσωρινή διπλωματική στάση απέναντι σε άτομα που δε σας βλέπουν και τόσο φιλικά θα σας ανταμείψει με αποκαλύψεις. Ξέρετε προκαταβολικά πως οι υπηρεσίες που θα προσφέρετε δε θα πληρωθούν αναλόγως.

ΖΥΓΟΣ: Οι εύστοχες παρατηρήσεις σας ίσως να είναι τελικά πιο τολμηρές απ’ ότι μέχρι σήμερα. Όμως, να ξέρετε πως αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού έτσι ανοίγετε πολλά μέτωπα γύρω σας. Η νοσταλγία και οι αναμνήσεις δε θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την κακή σας διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να απαγκιστρωθείτε από το στενό σας περιβάλλον. Ανοίξτε τα φτερά σας ακολουθώντας μια νέα προοπτική, που μπορεί να σας ανοίξει μεγαλύτερους ορίζοντες σε αυτά που σκέφτεστε και κάνετε. Περιορίστε όσο μπορείτε τα συναισθήματά σας που αυτή την περίοδο φτάνουν στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο πόλεμος νεύρων που σας γίνεται αυτή την περίοδο από κάποια άτομα, είναι ότι καλύτερο, αφού θα σας δώσει περισσότερη δύναμη στο να ισχυροποιήσετε τις απόψεις σας. Μπορεί να μην είναι τόσο απλό, αλλά θα το διαπιστώσετε στην πορεία. Αποφύγετε την κτητική διάθεση που έχετε, καθώς καταλυτικό ρόλο θα παίξει η παρουσία φίλου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένας καλός λόγος κάποιες φορές είναι αρκετός για να ανακουφίσει τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εάν νιώθετε υποχρεωμένοι σε κάποιους, καλό θα ήταν να αναγνωρίσετε την προσφορά τους. Για τους περισσότερους από εσάς τα αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο θα είναι θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαπιστώνετε πλέον πως είστε πολύ κοντά σε μια μεγάλη απόφαση και αν υπερισχύσει η λογική σας, θα μπορέσετε να είστε πιο ξεκάθαροι για το ποια θα είναι τα βήματα που θα ακολουθήσετε. Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ότι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει.

ΙΧΘΥΣ: Η σκληρή γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιήσετε πιθανώς να σας βγάλει από μια δύσκολή θέση, αλλά ίσως και να σας κρατήσει σε αγωνία για την έκβαση που μπορεί να έχει μια συζήτηση. Μην αφήσετε την ευκαιρία για ένα ταξίδι να πάει χαμένη που θα σας ανανεώσει ψυχικά και σωματικά.

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30