Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 14-20 Νοεμβρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (14/11- 20/11) μόνο στο allyou.gr.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 14/11 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού. Προκαλεί αναταραχές στις σχέσεις και εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο. Οι διαφωνίες και οι εντάσεις θα είναι σε παγκόσμιο επίπεδο. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι. Στις 15 ο Ερμής στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Άρη στον Υδροχόο, ευνοεί νέα ξεκινήματα και αγορές μηχανημάτων. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα είστε έντονα δημιουργικοί και έτοιμοι να αντιδράσετε σε ότι προκύψει. Στις 18 με τον Ερμή στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, μην πιστέψετε σε ότι ακούσετε καθώς ακόμα και υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα αποδειχθούν ψεύτικες. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις. Στις 19 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς, σας κάνει πιο τρυφερούς και στοργικούς απέναντι σε αγαπημένα και οικογενειακά πρόσωπα. Ο ρομαντισμός θα είναι έντονος. Στις 20 ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία στους Ιχθύς, μειώνει ουτοπίες και ψευδαισθήσεις, αφήνοντάς να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να κατανοήσετε με μεγαλύτερη ευκολία τι συμβαίνει γύρω σας.

ΚΡΙΟΣ: Οι ερωτικές σας σχέσεις έχουν αρχίσει και παίζουν σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξή σας. Οι άνθρωποι που βρίσκονται ή θα βρεθούν δίπλα σας επηρεάζουν τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή και πολλοί από εσάς θα θελήσετε να τη βάλετε σε καινούριες βάσεις ή να κάνετε ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σας. 

ΤΑΥΡΟΣ: Πριν αρχίσετε την επίθεση σε στενούς συνεργάτες, διασταυρώστε κάποιες πληροφορίες που μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα χωρίς λόγο. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί που έχετε αφήσει εδώ και καιρό, πρέπει να κλείσουν. Οι συγκυρίες θα σας οδηγήσουν στο να διαλέξετε σε διαφορετικές δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και μην κάθεστε με σταυρωμένα χέρια. Ξεκουραστείτε και ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας με καινούριες ελπίδες. Τα υπαρξιακά σας προβλήματα και διλήμματα για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει, θα γίνουν πολύ απλά μέσα από μια όμορφη επικοινωνία που θα έχετε με το περιβάλλον σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί θα τακτοποιήσει τις σκέψεις σας. Βγείτε από το καβούκι σας και φτάστε στο σημείο να τολμήσετε πράγματα που στο παρελθόν θεωρούσατε επικίνδυνα. Μόνο έτσι θα ξεπεράσετε τα κρυφά σας συναισθήματα και θα απελευθερώσετε τις βαθύτερες ευαισθησίες σας. 

ΛΕΩΝ: Ακόμη και στις δυσκολίες που θα συναντήσετε, η διάθεσή σας για χιούμορ θα δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα. Όλα όσα θα γίνονται θα σας κάνουν να γνωρίσετε καλύτερα τα σημεία που στέκεστε και σε τι θα μπορείτε να ποντάρετε. Το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει τις επαφές σας να γίνουν πιο γόνιμες και οι συνδιαλλαγές σας πιο σωστές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε γενικές γραμμές θα σας δοθούν πολύ καλές ευκαιρίες, οι οποίες θα αποτελέσουν εχέγγυα για το μέλλον. Βάλτε νέες προτεραιότητες στις αξίες που θέτετε και πάρτε μια νέα θέση στα πράγματα. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις σύμπνοιας στις σχέσεις σας και προχωρήστε στις απαραίτητες ρυθμίσεις. 

ΖΥΓΟΣ: Αλλάξτε τη στάση σας σε μερικά πράγματα, ώστε να αποφευχθούν με άλλους οι παρεξηγήσεις. Οι θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας, θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ευφορίας και αναγέννησης. Κατανοήστε το υπόβαθρο των δεσμεύσεων για να κατανοήσετε περισσότερο τα «θέλω» σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνειδητοποιήστε τις επιθυμίες σας ως προς τους στόχους σας και προβάλετε όλα αυτά προς το περιβάλλον σας. Δε θα μειωθεί ούτε στο ελάχιστο τη μαχητικότητά σας και αν βάλετε πραγματικά στόχο να πετύχετε κάποια πράγματα, θα το καταφέρετε με μεγάλη επιτυχία. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε έμφαση στις εσωτερικές σας αναζητήσεις χωρίς να τις προσπερνάτε επιφανειακά, όταν νιώθετε πως δεν αντέχετε να δείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Αποφασίστε ποιο είναι το κοινωνικό προφίλ που πιστεύετε ότι πρέπει να έχετε για να ισορροπήσετε με τον ίδιο σας τον εαυτό. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη φοβηθείτε να απομονωθείτε προκειμένου να ανακαλύψετε την αλήθεια και να δώσετε έμφαση στη θετική επιβεβαίωση των στόχων σας. Δώστε προτεραιότητα σε καθημερινά θέματα, λύστε τα και μετά προχωρήστε σε νέες μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ρομαντική σας διάθεση θα αρχίσει να ανεβαίνει και να καλυτερεύει και όσοι είστε αδέσμευτοι, μια σχέση που θα κάνετε, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Τα ταξίδια κοντινά ή μακρινά, σας φέρνουν σε επαφή με συντρόφους που σας εντυπωσιάζουν με τον τρόπο που φέρονται, ίσως γιατί έχουν διαφορετική νοοτροπία από τη δική σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι είναι η καλύτερη στιγμή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να καταλήξετε σε αποφάσεις. Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τα συν και τα πλην της σχέση σας, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη σχέση σας. Ο βαθμός ελευθερίας που έχετε μεταξύ σας θα καθορίσει την εξέλιξη σας.

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!