Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 28/11- 4/12

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (28/11- 4/12) μόνο στο allyou.gr.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 29 στον Τοξότη, με τη συμμετοχή του Κρόνου και του Ποσειδώνα. Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική και μην τα αφήσετε όλα στην τύχη. Δείξτε εμπιστοσύνη εκεί που αξίζει. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη στον Αιγόκερω κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό και κρίνεται σκόπιμο να μην προβείτε σε νέες συνεργασίες καθώς δε θα έχουν διάρκεια παρά μόνο χάσιμο χρόνου. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να ξεσπάσετε σε άτομα που δε φταίνε. Στις 30 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, είναι ακατάλληλη διέλευση για να κλείσετε συναντήσεις ή ραντεβού καθώς οι συζητήσεις δε θα οδηγούνται σε σωστούς δρόμους. Αφήστε για αργότερα οτιδήποτε κρίνεται άκρως σημαντικό. Στις 1 ο Άρης στον Υδροχόο σε τρίγωνο με το Δία στο Ζυγό φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και συγχρόνως αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία. Δώστε λύσεις σε ότι σας απασχολεί με καθαρότερη σκέψη και φτάστε στην επιτυχία. Στις 2 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τη διπλωματία, την πρακτικότητα, το συντηρητισμό και την οργάνωση. Η πειθαρχία σε σχέδια και στόχους θα αποδειχθεί περισσότερο χρήσιμη από τη σοβαρότητα, για αυτό επικεντρωθείτε στο μέλλον σας. Στις 3 που ο Άρης στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, δείξτε πυγμή και αγωνιστικότητα απέναντι σε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

ΚΡΙΟΣ: Μην αποφύγετε τις αλλαγές, γιατί θα πρέπει να τις δεχθείτε αναγκαστικά. Όπως και να έχει μην φοβηθείτε γιατί ένα είναι σίγουρο, θα δείτε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο. Η διάσπαση ανάμεσα σε αυτά που επιθυμείτε και σε αυτά που πρέπει να γίνουν σας έχει κουράσει και κάποιες φορές σας έχει συνθλίψει και αυτό είναι ένα γεγονός που δεν αντέχετε. 

ΤΑΥΡΟΣ: Αναζητήστε την εσωτερική σας αλήθεια για να βρείτε τους πραγματικούς σας στόχους και τις δυνατότητες επιτυχίας. Οι κοινωνικές σας γνωριμίες θα παίξουν σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, γι’ αυτό αποφύγετε ανθρώπους που απλώς σας κολακεύουν και προτιμήστε εκείνους που σας λένε την αλήθεια απροκάλυπτα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να προχωρήσετε τους στόχους σας ζητήστε μεγαλύτερη αυτονομία και υποστήριξη, αλλά μη φτάσετε και σε ακραίες καταστάσεις αν δε σας δοθούν. Μέχρι στιγμής αμφιταλαντευόσασταν ανάμεσα στο να είστε μόνοι ή να νιώθετε πλήρεις με αρκετά προβλήματα. Όμως, η καινούρια χρονιά σας ξύπνησε νέες αισθήσεις και σας προκάλεσε υπαρξιακά ταρακουνήματα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα είστε πιο αποφασισμένοι να πετύχετε εποικοδομητικότερα μοντέλα σχέσεων. Με έξυπνες κινήσεις θα έχετε επιτυχίες στις επαγγελματικές σας σχέσεις, ενώ στις προσωπικές σας θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες. Εξαλείψτε τα άσχημα παιχνίδια που έχετε αντιληφθεί ότι παίζονται σε βάρος σας από συγκεκριμένα άτομα, αφού στο χέρι σας είναι να τα καταργήσετε και να κρατήσετε αντίστοιχα τα ευχάριστα. 

ΛΕΩΝ: Οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές που θα σας πουν πολλά, οπότε αφήστε στην άκρη τις γνωστές σας ανασφάλειες. Θα ηρεμήσετε εάν φροντίσετε να παραμείνετε στο ευχάριστο παρόν, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ενθουσιαστείτε περισσότερο αλλά πάντα με μέτρο για να μην καταλήξετε σε πιθανές απογοητεύσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συμπεριφερθείτε με τετράγωνη λογική και διακριτικότητα, καλλιεργώντας την απλότητα και την ηρεμία στην επικοινωνία. Στις υποσχέσεις που θα δώσετε να είστε περισσότερο φειδωλοί και λιγότερο ανεκτικοί. Στον οικονομικό σας τομέα θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε αμήχανα ως προς τις προτεραιότητες των εξόδων σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε είναι όχι μόνο εφικτές αλλά και απαραίτητες. Το ατού σας θα είναι η ικανότητα να κινηθείτε διακριτικά και να αποφύγετε δηλώσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και κόντρες ειδικά στον εργασιακό σας χώρο. Φανείτε περισσότερο μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, πείτε αυτά που θέλετε να ακουστούν και τέλος ερωτευθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την εύνοια στον επικοινωνία σας, τις ευκαιρίες για ταξίδια και τις νέες προοπτικές για σχέδια και όνειρα που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Ένα ταξίδι εκτός του ότι θα σας ξεκουράσει θα σας αλλάξει ριζικά και τη διάθεση. Πριν πάρετε την απόφαση να εγκαταλείψετε κάτι σίγουρο, σκεφτείτε το κόστος της απόφασής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στο πλαίσιο κάποιων διαπραγματεύσεων με τρίτους μπορεί τελικά να διαφωνήσετε. Μην εξωτερικεύσετε αρνητικά συναισθήματα επειδή ο σύντροφός σας έχει κάποιες αδυναμίες. Μια επιτυχής  συμφωνία στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας ανανεώσει. Μην επιτρέψετε σε αυτούς που σας περιβάλλουν να εκμεταλλεύονται τις καλές σας προθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν για το μέλλον σας υπολογίζετε μόνο τη βοήθεια από τους άλλους, καλύτερα να μη ρισκάρετε. Πρέπει πάση θυσία όταν οι άλλοι χάνουν την ψυχραιμία τους, εσείς να σκέφτεστε θετικά. Το να είστε μονίμως σε επιφυλακή για ότι γίνεται ή θα συμβεί, θα σας κουράσει αφάνταστα. Η υπερένταση δε σας βοηθάει, γι’ αυτό προτιμήστε να χρησιμοποιείτε την τετράγωνη λογική σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διάθεσή σας βελτιώνεται κατά τη διάρκεια του μήνα, κυρίως για εσάς που έχετε περάσει ήδη κάποιο περιστασιακό πρόβλημα. Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να αναζωογονηθείτε, να γίνετε πιο αισιόδοξοι, να δείτε κόσμο, να εισπράξετε κομπλιμέντα και όλα τα σχετικά. Επιδιώξτε να αλλάζετε συχνά την εικόνα σας για να κερδίζετε σε γοητεία και προτίμησης από το άλλο φύλλο.

ΙΧΘΥΣ: Ο εργασιακός σας τομέας θα είναι ένας αρκετά ενδιαφέροντας και σε καλύτερη εξέλιξη. Ακόμα και αν εσείς δεν το βλέπετε, μην υποτιμήσετε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, αλλά φροντίστε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για την καριέρα και τη δουλειά σας. Να είστε σαφείς στις συζητήσεις σας καθώς αυτές θα στηρίξουν την εκτέλεση ενός έργου που θα ακολουθήσει.
 

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 22 Απριλίου

Φροντίστε να περνάτε καλά και όχι να έχετε ενοχές

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια