Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 16-22 Ιανουαρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό  και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις  για όλα τα ζώδια την εβδομάδα που έρχεται (16/1- 22/1) μόνο στο allyou.gr.

Στις 19 ο Άρης στους Ιχθείς σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, μειώνει την υπομονή και τις αντοχές σας. Αποφύγετε συζητήσεις που βλέπετε ότι θα καταλήξουν σε καυγάδες, καθώς θα είναι έντονες οι πιέσεις που θα δέχεστε. Στις 20 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει συμφέρουσες συνεργασίες, κέρδη από νέες ευκαιρίες και αλλάζει την καθημερινότητα στον επαγγελματικό χώρο προς το καλύτερο.

ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε τις κινήσεις σας και ετοιμαστείτε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας, χωρίς να ξεχνάτε πως δεν πρέπει να συζητάτε ή να αποκαλύπτετε τις επιδιώξεις και τα προβλήματά σας σε φίλους που δεν έχουν αποδείξει μέχρι στιγμής την εχεμύθειά τους. Τα περισσότερα θα εξαρτηθούν από τη σωστή ή λάθος επιλογή σας και από το τι έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας για αυτά που θέλετε από τη ζωή και τους ανθρώπους. 

ΤΑΥΡΟΣ: Πρέπει και επιβάλετε να επιβληθείτε στα ψυχολογικά σας κρατήματα που σας οδηγούν στο να φοβάστε να γευτείτε τη χαρά της διασκέδασης και του έρωτα. Η διάθεσή σας να περάσετε καλά θα υπερισχύει, γι’ αυτό μη φρενάρετε τον εαυτό σας. Αποφορτιστείτε από διάφορες σκέψεις και μάθετε τι σημαίνει να είστε πιο αυθόρμητοι και εκδηλωτικοί με τους γύρω σας, ελαττώνοντας τις πολλές άμυνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει από πλευράς τύχης, αλλά να μην ξεχνάτε ότι δεν είναι πάντα οι άλλοι οι φορείς της χαράς ή της ταλαιπωρίας μας. Ευνοημένοι θα είστε στις επαφές και στις συμφωνίες σας, αλλά και στις συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η ζωή θα σας οδηγήσει να παίξετε καινούρια παιχνίδια και νέους ρόλους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε τις ευκαιρίες που θέλετε, αλλά και οι επαφές σας θα είναι υπέρ αρκετές με ποιότητα. Θα γίνετε πολύ συναισθηματικοί και αυτό θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στις αξίες σας. Αν θέλετε να περάσετε καλά, μην προβείτε σε βιαστικές και επιπόλαιες αλλαγές. Θα εμφανιστούν οι αξίες στη συμπεριφορά σας, γεγονός που θα βελτιώσει τις σχέσεις σας, αλλά θα μεγαλώσει και τον κοινωνικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ: Ο επαγγελματικός σας τομέας θα βρίσκεται σε μία άνθηση, ενώ βασικά πράγματα που τον απαρτίζουν θα είναι σε καλύτερη εξέλιξη. Τα αποτελέσματα θα σας αρέσουν αρκετά και μάλιστα τα περισσότερα θα είναι καθοριστικά για το μέλλον σας. Η ευελιξία που θα δείξετε, θα σας φέρει ακόμα μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες στον ορίζοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να μη λείψουν κάποιες δύσκολες στιγμές ή αναβολές, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εσείς το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι πως δεν πρέπει να υποκύψετε σε μεγάλες δαπάνες, σε αντιπαραθέσεις με τους άλλους και εννοείται πως θα πρέπει να απέχετε από παρασκηνιακές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Φως στις κοινωνικές σας δραστηριότητες έρχεται, γι’ αυτό ανεφοδιαστείτε συναισθηματικά και κοινωνικά. Αναμορφώστε τον τρόπο σκέψης, τις απόψεις σας και γεμίστε τις μπαταρίες σας με νέα, πιο ποιοτική ενέργεια, ανεξάρτητα με το που θα βρίσκεστε και το τι θα κάνετε. Να είστε μεθοδικοί και οργανωτικοί και δε θα πιστεύετε στα μάτια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σας παραξενέψει καθόλου αν θα βρεθείτε μέσα σε μία δίνη προκλήσεων, αφού αρκετοί από τον περίγυρό σας θα βρίσκονται κοντά σας ζητώντας τη συντροφιά σας. Χαρείτε το και απολαύστε το, γιατί δεν υπάρχει λόγος να σας πιάσει η τάση που έχετε για απαισιοδοξία ή να σκεφτείτε ότι κάτι κακό μπορεί να σας συμβεί επειδή πολλά στη ζωή σας έρχονται αυτή τη φορά όπως τα θέλατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη συζητήσετε τα μυστικά σας με ανθρώπους που δε γνωρίζετε και προπαντός μην τους κοινοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Συνάψτε καινούριες σχέσεις, ξαναβρεθείτε με φίλους που έχετε καιρό να συναντήσετε και αναθεωρήστε μερικά από τα πιστεύω σας ή έστω κάποιες από τις συνήθειες της συναισθηματικής σας ιδιοσυγκρασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε θα ήταν κακή ιδέα να αξιοποιήσετε την καλή περίπτωση μιας σχέσης που θα βρεθεί στο δρόμο σας. Εάν είστε ακόμα μόνοι, είναι απαραίτητο να διεκδικήσετε γρήγορα το δικαίωμα στην αγάπη, χωρίς να περιμένετε να σας αποζημιώσουν οι άλλοι γι’ αυτά που δε ζητήσατε, γι’ αυτά που σας λείπουν ή γι’ αυτά που χάσατε μέχρι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η υγεία σας είναι σε καλή κατάσταση και η φυσική σας δύναμη θα υπερισχύσει. Προσπαθήστε να μην καταπιεστείτε ψυχολογικά, αλλά να επιβάλετε με όμορφο πάντα τρόπο τις απόψεις σας, γιατί εκτός του ότι θα περάσετε καλύτερα, θα δείτε και θετικά αποτελέσματα. Η εργασία σας δε θα σταθεί εμπόδιο στην ανανέωσή σας, οπότε αν θέλετε να κάνετε κάτι δραστικό για την ομορφιά ή την υγεία σας, επιδιώξτε το.

ΙΧΘΥΣ: Εάν σκεφτείτε πως συχνά τα εμπόδια που εμφανίζονται είναι και ευκαιρίες για να βγουν στην επιφάνεια όλες οι ικανότητές σας, τότε πολύ πιο εύκολα θα μετριάσετε κάπως το άγχος σας, που είναι και ο πιο αρνητικός παράγοντας στη ζωή σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και βρείτε τρόπους να καλύψετε τις αδυναμίες του.
 

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;