Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 20 - 27/2

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Bιργινία Λεούση, η grande dame των προβλέψεων κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και με τον δικό της μοναδικό τρόπο δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (20-27/2), μόνο στο allyou.gr.

Στις 21 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, δημιουργεί ενδιαφέρουσες συζητήσεις και φέρνει ευχάριστες αλλαγές, ενώ οι πρωτότυπες ιδέες θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά και σε τρίγωνο με τον Δία σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, αυξάνει επαφές και συναντήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα. Δώστε προσοχή στη λεπτομέρεια πριν πάρετε αποφάσεις και διατηρήστε χαμηλούς τόνους για να μη δημιουργηθούν εμπόδια σε σχέδια εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Δία.

Στις 22 ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, θα σας γεμίσει ανασφάλειες και δύσκολα θα μπορείτε να εκφραστείτε. Μην αφήσετε ζήλια και κτητικότητα να βγουν στην επιφάνεια γιατί θα προκληθούν έντονοι καυγάδες.

Στις 23 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, σας βοηθάει να πάρετε αποφάσεις, να εκπληρώσετε στόχους, ενώ είναι πολύ πιθανό να σας δοθεί βοήθεια από άτομα που δεν περιμένατε.

Στις 25 ο Ερμής περνάει στους Ιχθείς, κάνοντάς σας διαισθητικούς και ταυτόχρονα ευμετάβλητους. Θα είστε αρκετά δεκτικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας και έντονα συναισθηματικοί στην επικοινωνία σας. Όσο θα βρίσκεται ο Ερμής σε αυτή τη θέση, θα δέχεστε πληροφορίες, θα μάθετε αλήθειες και θα ασχολείστε μόνο με σημαντικές στιγμές.

Στις 26 πραγματοποιείται Δακτυλιοειδής Ηλιακή έκλειψη μαζί με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς. Υποσυνείδητο και προσωπικές επιθυμίες έρχονται στο επίκεντρο. Νέα ξεκινήματα ή διορθώσεις σε ότι χρειάζεται θα γίνονται με άνεση, ενώ  τα «θέλω» του εαυτού μας θα προωθούνται ευκολότερα. Επηρεάζει περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένο, Τοξότη, Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ: Στις αναστολές που έχετε πάνω σε κάποια θέματα, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια των φίλων σας. Γεφυρώστε τις διαφορές που έχετε με το οικείο περιβάλλον σας και τα συγγενικά σας πρόσωπα. Συζητήστε εκ βάθους με τους γύρω σας αυτά που σας προβληματίζουν και αυτά που θα θέλετε να γίνουν. 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο διάλογος σίγουρα θα είναι ο πιο γόνιμος τρόπος, γιατί αν ανακαλύψετε πως οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας.  Όσο και να προσπαθήσετε δεν μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο, οπότε φροντίστε να μην φορτώνεστε συνέχεια με υποχρεώσεις ή ευθύνες που στο κάτω-κάτω δεν είναι δικές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας θα αναπλάθονται διαρκώς και το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. Κάτι νέο μπορεί να γεννηθεί ή κάτι παλιό να μεταμορφωθεί. Προσδιορίστε σωστά τις απαιτήσεις σας αλλά και τις υποχωρήσεις που είστε διατεθειμένοι να κάνετε, προκειμένου να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διάθεσή σας θα βελτιωθεί κατά πολύ και αυτό θα προσθέσει αναμφίβολα περισσότερους πόντους στη γοητεία σας. Εάν μέχρι τώρα είχατε την υποψία ότι η ζωή σας συχνά ερήμην σας καταναλωνόταν προσπαθώντας να μην πληγώσετε τους άλλους, σήμερα θα είναι πέρα για πέρα αποκαλυπτική.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε τις ατελείωτες σκέψεις της λογικής να σας κάνουν να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία. Εάν δεν πάρετε την απόφαση να δράσετε τώρα, κινδυνεύετε να χάσετε κεκτημένα δικαιώματα. Η επιχείρηση ξεκαθάρισμα σε ότι δεν είναι ωραίο ή χρήσιμο έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται πιο επιτακτικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η στιγμή που αρχίσατε να εκτιμάτε διαφορετικά και κάπως αυστηρά πρόσωπα, καταστάσεις και πράγματα ήρθε. Η συνειδητοποίηση μιας έλλειψης που έχετε, μια σημαντική σχέση με τις ιδιομορφίες της ή οι ανακατατάξεις στην επαγγελματική και οικογενειακή σας δομή, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που είχατε ως δεδομένα. 

ΖΥΓΟΣ: Θα υπάρχει ένα πιο βοηθητικό κλίμα και η δική σας προσπάθεια μαζί με τις πιο ευνοϊκές συγκυρίες που θα διαμορφωθούν θα σας επιτρέψει να είστε παντού πιο αποτελεσματικοί. Προετοιμαστείτε για μια επαγγελματική αναδιοργάνωση, καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνει μια αλλαγή που επιθυμείτε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε τάξη και απελευθερωθείτε από έμμονες ιδέες, πρόσωπα, υποχρεώσεις ή καταστάσεις που το μόνο που δε σας προσφέρουν είναι χαρά και ησυχία. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καλύτερο είναι απαραίτητο ένα ξεκαθάρισμα που θα προχωράει με πιο γρήγορους ρυθμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και για τα πιο σημαντικά πράγματα που έχετε να κάνετε, είναι καλύτερα να τα σχεδιάσετε, να τα οργανώσετε και να τα καταστρώσετε τώρα που θα απολαύσετε μεγαλύτερη τύχη. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει τις πρώτες κινήσεις σας και δε θα το μετανιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλό θα ήταν να αρχίσετε να ενεργείτε από τώρα, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες και άνθρωποι που θα υποστηρίζουν τα αιτήματά σας και θα σας υποδείξουν τους τρόπους που θα πετύχετε τις επιδιώξεις σας. Νιώθετε εξαντλημένοι για να δώσετε αγώνες, αλλά πρέπει να καταλάβετε πως πια δε χρειάζονται μάχες, αλλά αυτοπεποίθηση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιστέψτε το, έρχονται καλύτερες ημέρες και θα πρέπει να παραμερίσετε τα προβλήματα των άλλων, ώστε να λύσετε τα δικά σας. Έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητο, γιατί έχετε κουραστεί αρκετά και δε θα μπορέσετε να είστε αποτελεσματικοί, αν δε βρείτε πρώτα μια συγκεκριμένη πορεία την οποία θα ακολουθήσετε πιστά.

ΙΧΘΥΣ: Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και η κατάληξη εκτός από ολοφάνερη θα είναι και λυτρωτική, οπότε μη φοβάστε να έρθετε αντιμέτωποι με τις καταστάσεις. Η παρουσία σας θα είναι αισθητή, η εικόνα σας πιο φωτεινή και η δημοτικότητά σας θα συνεχίζει να σας σώνει από κακοτοπιές.

virginia.jpg

Άστρα από Βιργινία Λεούση Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132
Δυνατότητα πρόβλεψης μέσω τηλεφώνου ή skype, για περιφέρεια, εξωτερικό και όσους δεν έχουν τη δυνατότητα προσωπικής επαφής.
E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 18 Μαρτίου

Η ανάγκη να βρεθείτε με φιλικά άτομα θα είναι έντονη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 17 έως 24/3/24

Αφήστε τη διαίσθηση να λειτουργήσει υπέρ σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;