Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 3- 9/4

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Άντα Λεούση, κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (3 - 9/4), μόνο στο allyou.gr.

Στις 3 η Αφροδίτη ανάδρομη περνάει στους Ιχθείς , φέρνοντας προβληματισμούς στον οικογενειακό χώρο και θέματα του παρελθόντος στην επιφάνεια. Αναθεωρήστε μερικές από τις απόψεις σας και προσπαθήστε να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν ψυχρανθεί για να αλλάξετε το σκηνικό υπέρ σας. Επισκέψεις απρόσμενες είναι στο πρόγραμμα που όμως δεν πρόκειται να αλλάξουν την καθημερινότητα σας.

Στις 5 ο Κρόνος μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, φέρνοντας καθυστερήσεις και αναβολές σε ταξίδια, νομικές υποθέσεις ή επαγγελματικές συμφωνίες. Η στασιμότητα που θα υπάρχει θα παίζει με την υπομονή και τα νεύρα σας, αλλά θα πρέπει να διατηρηθεί ο έλεγχος για να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα. Αποφύγετε οτιδήποτε νέο, όπως σχέση ή συνεργασία και ταυτόχρονα διαφυλάξτε σχέσεις που έχουν υποστεί ρήγματα, καθώς θα διαλυθούν οριστικά.

Στις 6 ο Άρης στον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δημιουργεί νέες καταστάσεις και ευκαιρίες για εκμετάλλευση, αλλά θα πρέπει να εξετάζονται λεπτομερώς όλες οι παραμέτρους για να αποφευχθούν παγίδες.

Στις 7 ο Ήλιος στον Κριό σε αντίθεση με το Δία σε ανάδρομη πορεία στο Ζυγό, αυξάνει τον αυθορμητισμό οδηγώντας σας σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις. Η κρίση σας δε θα είναι καθαρή να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος και οι βιαστικές κινήσεις θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. 

Στις 8 η Αφροδίτη ανάδρομη περνάει στους Ιχθείς σε τετράγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, δυσκολεύει την έκφραση σε συναισθηματικό επίπεδο, ενώ καταπιεστικές συμπεριφορές δε θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Απεναντίας θα φέρουν ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.

Στις 9 ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κρύβει παρασκηνιακές καταστάσεις, πάθη και μυστικά που τείνουν να βγουν στην επιφάνεια. Μη θεωρήσετε ότι έχετε τη δύναμη για τα πάντα γιατί θα καταστρέψετε ότι χτίσατε. 

Στις 9 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, επηρεάζει αισθητά τον οικονομικό τομέα για αυτό είναι ακατάλληλο διάστημα για νέα εγχειρήματα ή ρίσκα. Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν, οπότε αποφύγετε να πιέσετε συνεργάτες ή να είστε άκαμπτοι στις απόψεις σας.

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα προβλέπεται ιδανική για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε θέματα που σας κουράζουν. Φροντίστε να επενδύσετε μόνο σε αξιόπιστες και αποδοτικές υποσχέσεις που θα σας δοθούν σήμερα. Εάν δε σταματήσετε τις ζήλιες και τις καχυποψίες, ο σύντροφός σας θα αντιδράσει έντονα.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε πιο προσεκτικοί, μην πάρετε ριψοκίνδυνες θέσεις και μην προκαλέσετε ανθρώπους που ενδεχομένους θα επηρεάσουν την πρόοδό σας και το ίδιο προνοητικοί θα πρέπει να είστε και στο συναισθηματικό σας τομέα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και διαφωνίες που μπλοκάρουν την πορεία σας, αλλά θα επηρεάσουν και την ψυχολογία σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Άτομα της οικογένειάς σας θα σας απασχολήσουν με τις απερισκεψίες τους, αλλά όπως φαίνεται εσείς θα πρέπει να δώσετε λύσεις σε θέματα που δεν υπήρξατε υπεύθυνοι. Μη φοβηθείτε μια που για άλλη μια φορά θα έχετε μεριμνήσει για όλες τις πλευρές και κανείς δε θα μπορεί να σας κατηγορήσει για τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε ένα θέμα που θα προκύψει και θα σας αναστατώσει από την πρακτική του πλευρά. Φανείτε αντικειμενικοί και σκεφτείτε και τους άλλους πριν αποφασίσετε να κάνετε αυτό που σας αρέσει. Εάν δεν έχετε το θάρρος να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεών σας, μην πλησιάζετε απαγορευμένους καρπούς.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τα απωθημένα σας να ξεσπάσουν όταν είστε μόνοι σας και όχι πάνω στους άλλους. Ανακοινώστε τις καινούριες σας προτάσεις, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποστασιοποιηθείτε από ταλαιπωρίες, βάλτε καινούριους στόχους και ανανεώστε το κλίμα, το περιβάλλον και τις συνθήκες της ζωής σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να προσαρμοστείτε σε μια ζωή που δε θα μοιάζει με το παρελθόν, αλλά να είστε σίγουροι πως θα οδηγηθείτε σε ένα θρίαμβο, αλλά και σε μια συναισθηματική ή οικονομική εξασφάλιση που θα αξίζει τον κόπο. Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι εξαρτήσεις από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος θα αναθεωρηθούν, αν και θα συνεχίζουν να υπάρχουν. Γενικά, αν θέλετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, επωφεληθείτε αμέσως. Ένα νέο κύμα γεγονότων θα σας βοηθήσει στις εξελίξεις και στα καινούρια ενδιαφέροντα στον τομέα των σχέσεών σας με τους άλλους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έστω και με αργό ρυθμό, θα έχετε τις ευκαιρίες να επεκταθείτε εμπορικά ή κοινωνικά. Ξεκινήστε να προγραμματίζετε τα σχέδιά σας χωρίς να πτοείστε επειδή θα προσκρούουν σε εμπόδια που δεν είχατε προβλέψει. Οι δυσκολίες είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μην κάνετε καμία προσπάθεια να τα προωθήσετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα προκληθεί σύγχυση ιδιαίτερα στο συναισθηματικό σας κόσμο και εσείς θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μη γκρεμίσετε ότι έχετε χτίσει. Ελάτε πιο κοντά με το σύντροφό σας και δείξτε του την αγάπη σας, χωρίς να είστε επιθετικοί σε ότι δε σας αρέσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε τώρα, ώστε να μπορέσετε να διαπιστώσετε τα σημεία που μπορεί να έχουν ατέλειες και να τα βελτιώσετε. Αφήστε για τον επόμενο μήνα θέματα που απαιτούν οριστικές αποφάσεις, ακόμα και αν αυτά θα αφορούν την πολύ προσωπική σας ζωή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας υπενθυμίσει πόσο πολύ έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας, εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών. Όμως, τώρα που θα αρχίσετε να τα βάζετε σε μια σειρά, φροντίστε να ξεκουραστείτε και να βρεθείτε περισσότερο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας και θα διασκεδάσετε.

ΙΧΘΥΣ: Επαναστατήστε και αναζητείστε νέους δρόμους για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα που σας πνίγει. Αποβάλετε από πάνω σας κακές συνήθειες που έτσι κι αλλιώς δε σας χρειάζονται και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα. Η αυτοπεποίθηση, το τετράγωνο μυαλό και η δημιουργικότητα θα είναι τα προσόντα σας για να κάνετε μια νέα αρχή.

Άστρα από την Άντα Λεούση, Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιες red flags μπορεί να κρύβει σύμφωνα με το ζώδιό του

Οι μεγαλύτερες κόκκινες σημαίες κάθε ζωδίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

Προτεινόμενα