Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 10-16/4

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Άντα Λεούση, κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (10 - 16/4), μόνο στο allyou.gr.

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 11 στο Ζυγό, βγάζει στην επιφάνεια εγωιστικές συμπεριφορές και ακραίες απαιτήσεις. Υπάρχει δυσκολία στο να αποκατασταθούν οι ισορροπίες, καθώς απρόσμενες εντάσεις θα φέρνουν αναστάτωση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως).

Στις 15 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, κάνοντάς σας ξανά ευαίσθητους, ρομαντικούς και τρυφερούς. Σε προσωπικό επίπεδο θα αναζητάτε την αγάπη και την σταθερότητα, ενώ πολύ εύκολα θα εξιδανικεύετε αυτό που θεωρείτε άλλο σας μισό. Σε επαγγελματικό επίπεδο κρίνεται σκόπιμο να είστε εγκρατείς σε οικονομικές συμφωνίες, καθώς θα έχετε την τάση να ξοδεύετε πολύ περισσότερο από όσο αντέχει η τσέπη σας.

ΚΡΙΟΣ: Οι πρωτοβουλίες που θα πάρετε θα παίξουν σημαντικό ρόλο και οι προτάσεις θα γίνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες. Με το πέρασμα της ώρας θα σκέφτεστε περισσότερο τι ευχαριστεί τους συνεργάτες, τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή το σύντροφό σας, αφού η επικοινωνία και η εναρμόνιση με τους άλλους θα σας είναι πλέον ανάγκη επιβίωσης. 

ΤΑΥΡΟΣ: Φυλάξτε δύναμη και ενέργεια για όταν χρειαστεί, καθώς τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν, ακόμα και να είστε απόλυτα σίγουροι ότι κινείστε έξυπνα και κανείς δεν μπορεί να σας στριμώξει στη γωνία. Όσο και να αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους άλλους, τίποτα δεν είναι τόσο δύσκολο να πραγματοποιηθεί εάν εσείς το θέλετε πάρα πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να υπάρχει γύρω σας ένα κλίμα δυσαρέσκειας, αλλά δεν μπορεί να σας καταπιέσει αν δεν το προκαλέσετε. Παρά την καλή σας πρόθεση, έχετε ακόμα να αντιμετωπίσετε άτομα που φέρνουν δυσκολίες. Η συνεχής επαναφορά των σκέψεων και των πράξεών σας στα ίδια και τα ίδια, θα σας εμποδίσει στη προσπάθειά σας να λειτουργήσει δυναμικά και να δείξετε τα ταλέντα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα πράγματα θα είναι πιο ήπια σε ένταση και οι διευκολύνσεις που θα έχετε θα επηρεάσουν θετικά τη φυσική και ψυχική σας κατάσταση. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές αντιδράσεις, για να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά μέχρι σήμερα και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για την αποκατάσταση της εικόνας σας, που εξάλλου σας ενδιαφέρει αρκετά.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε συνεργασίες που έχουν μείνει πίσω, μόνο που θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί όσον αφορά το παρασκήνιο, αλλά και κάποιους επιτήδειους που θα προσπαθήσουν να σας εκθέσουν. Αλλαγές προμηνύονται στις επαγγελματικές σας σχέσεις που θα αποφέρουν καινούριες οικονομικές συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Η στασιμότητα θα αρχίσει να απομακρύνεται και μια καλύτερη εποχή θα ετοιμάζεται για εσάς. Βέβαια αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να επαναπαυθείτε , καθώς η γενική κατάσταση θα παραμένει ευαίσθητη και συχνά κρίσιμη. Το πλανητικό σκηνικό θα ενισχύσει το δυναμικό και γοητευτικό σας στοιχείο, ώστε να εντυπωσιάζετε τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Οι δύο τομείς που θα μονοπωληθούν το χρόνο και την προσοχή σας, θα είναι οι προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις και οι τρέχουσες εξελίξεις στην καριέρα σας. Φροντίστε να είστε περισσότερο αποδοτικοί, αποφασιστικοί και λιγότερο εκνευρισμένοι. Οι αντιξοότητες δε θα λείψουν, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο η ψυχή σας θα σας βοηθήσει αρκετά καλά τη στιγμή που θα το χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στις τυχόν καθυστερήσεις που θα υπάρξουν δε θα πρέπει να αναστατωθείτε. Ο φόβος της απόρριψης και η κρίση ανασφάλειας δε θα σας χρειαστούν, γι’ αυτό αν κάνουν την εμφάνισή τους φροντίστε να τα καταπολεμήσετε. Το μέλλον σας προδιαγράφεται φωτεινό και λαμπρό για νέες προοπτικές στα συναισθηματικά σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρήστε κάποιες ισορροπίες τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, κάτι που το χρειάζεστε πραγματικά και γενικότερα στη ζωή σας. Το σεξαπίλ σας θα είναι τονωμένο, ενώ παράλληλα θα είστε και αρκετά ευρηματικοί τη στιγμή που κάτι τέτοιο θα κρίνεται απαραίτητο για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που θέλετε, για να πείσετε το σύντροφό σας πάνω σε αυτά που θέλετε ή για να αξιοποιήσετε μια καινούρια γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποκαταστήστε τις ζημιές, γιατί ακόμα και αν τα πράγματα δε θα είναι τόσο ήρεμα, σίγουρα θα σας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες να συνεννοηθείτε και να έχετε μια καλύτερη λύση στα ερωτικά σας προβλήματα. Ξεπεράστε τα διλήμματα που σας ταλανίζουν καιρό για να καταλήξετε κάπου. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το μέλλον μπορεί να σας τρομάζει, αλλά ήρθε η ώρα των μελετημένων κινήσεων και των λύσεων των εσωτερικών σας προβλημάτων. Η ερωτική σας ζωή θεμελιώνει μια νέα εποχή, οπότε αξιοποιήστε τις καλές στιγμές και μη βιαστείτε να κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις για αυτόν τον τομέα. 

ΙΧΘΥΣ: Οι αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες που αποσκοπούν σε λύσεις ή στην ανανέωση του ερωτικού σας σκηνικού, θα φέρουν βελτίωση εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε. Διατηρήστε ενεργό τον ανταγωνισμό σας με το άλλο φύλλο σε λογικά πλαίσια πάντα, κουβεντιάστε με το σύντροφό σας και πάρετε αποφάσεις από κοινού. 
 

Άστρα από την Άντα Λεούση, Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!