Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 17-23/4

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Άντα Λεούση, κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (17 - 23/4), μόνο στο allyou.gr.

Στις 17 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Μαζί τους  ο Ήλιος στον Κριό σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, φέρνει σταθερά κέρδη και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας υπομονή και υπευθυνότητα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα.

Στις 20 ο Πλούτωνας σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, φέρνει αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο που θα σας προκαλέσουν έντονη ανασφάλεια. Επανεξετάστε τους στόχους σας χωρίς βιασύνες και συνειδητοποιήστε τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να πετύχετε. Μην αφήσετε την καθημερινότητα να σας πνίξει, αλλά αντισταθείτε σθεναρά για να πετύχετε στην πορεία. Ενδέχεται προσωπικές σχέσεις ή βαλτωμένες συνεργασίες να φτάσουν στο τέλος τους. 

Στις 20 και ο Ερμής ανάδρομος περνάει στον Κριό, φέρνοντας τα πάνω κάτω και αφήνοντας παντού εκκρεμότητες. Η επικοινωνία θα προσκρούει σε εμπόδια, οι αντοχές περιορίζονται, ενώ μειώνεται αισθητά και η βοήθεια από πρόσωπα τη οικογένειας. Μη δώσετε βάση σε υποσχέσεις που θα ακούσετε, καθώς οι περισσότερες θα είναι κάλπικες ή ουτοπικές. 

Στις 21 ο Άρης περνάει στους Διδύμους, αυξάνοντας την ουσιαστική επικοινωνία και το διάλογο.  Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αλλαγές και σας κάνει περισσότερο ευέλικτους σε κάθε περίπτωση. Δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, αλλά και πνευματικά προσπαθώντας ταυτόχρονα να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν στις προσωπικές σας σχέσεις. Όμως, επειδή την ίδια μέρα η Αφροδίτη στους Ιχθείς κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη, μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς θα προκληθεί ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη σας να κάνετε κάτι διαφορετικό από αυτά που κάνατε συνήθως, θα σας προκαλέσει συνεχείς εκνευρισμούς και ανασφάλειες, όμως, ο πανικός δε θα είναι ο καλύτερός σας σύμβουλος. Πρέπει να καταλάβετε πως τα καινούρια ξεκινήματα χρειάζονται ριζικές αλλαγές και εσείς ίσως να μην είστε έτοιμοι να δείξετε αποφασιστικότητα για να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην καθηλώνεστε σε καταστάσεις που ο σύντροφός σας φαίνεται να μοιράζεται με εσάς, αλλά δεν μπορεί να πράξει στη θέση σας. Με περισσότερη εμπιστοσύνη και αποδοχή  του εαυτού σας μπορείτε να είστε πολύ καλά μαζί. Εργαστείτε σκληρά στον εργασιακό σας χώρο και αφήστε τις ονειροπολήσεις για το βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη ρισκάρετε τη σχέση με έναν καλό σας συνεργάτη, γιατί έχει κουραστεί από τους παράλογους εγωισμούς σας και θα αντιδράσει. Χαλαρώστε και μη τα βάζετε με τους άλλους, επειδή υπάρχει κάτι που βασανίζει το μυαλό σας. Με διακριτικό τρόπο απορρίψτε προτάσεις που δε σας δίνουν ικανοποιητικές λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην κλείνετε την πόρτα σε κάθε νέα γνωριμία και περιορίζεστε σε ανθρώπους αποκλειστικά δικούς σας. Παρά την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα λόγω της επιφυλακτικότητας των άλλων, μια συμφωνία θα έχει αίσιο τέλος. Λεκτικές συγκρούσεις εγκυμονούν κινδύνους, αν δεν τις αντιμετωπίσετε με διπλωματία και ευγένεια.

ΛΕΩΝ: Πρώτα βρείτε τα κοινά σημεία επαφής με το σύντροφό σας και μετά αποφασίστε για το μέλλον της σχέσης σας. Επειδή σήμερα η ψυχολογική σας κατάσταση προβλέπεται περίεργη, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μην επενδύσετε σε καινούρια ερωτικά ενδιαφέροντα, πριν τελειώσετε μέσα σας με παλιές αγάπες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε τις ιδέες σας συμπληρώνοντας τες και με αυτές των συνεργατών σας που θα σας φανούν πολύτιμες. Μην παρασυρθείτε από ζήλιες τις στιγμής και ξεσπάσετε πάνω στο σύντροφό σας. Πριν σπαταλήσετε τα χρήματά σας, σκεφτείτε τις μέρες που θα έρθουν με ουσιαστικότερες ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ: Μια συμβουλή από φίλο σας θα σας κάνει να δείτε πως έχετε άδικο στη στάση που κρατάτε απέναντι στο σύντροφό σας. Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας. Το χαρακτηριστικό της εβδομάδας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και οι κοινωνικές επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες φορές η ανάγκη σας να επιβληθείτε σας κάνει εγωιστές και ματαιόδοξους. Δεν αποκλείεται σήμερα να ακούσετε ερωτικές εκμυστηρεύσεις που δεν περιμένατε. Σε όποιον επιχειρήσει σήμερα να σας χαμογελάσει το κέφι, απλά χαμογελάστε του. Δε θα πετύχετε τίποτα αν με την πρώτη απόρριψη σε θέματα εργασίας το βάλετε κάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε αποφασιστικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Δε θα σας λείψουν οι πιέσεις, οι αιφνιδιασμοί ή τα απρόοπτα συναισθηματικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Αυτό που προέχει είναι να υπερασπιστείτε τους στόχους σας, κινούμενοι μεθοδικά και προβλέποντας περιστασιακούς κινδύνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια ειλικρινής συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως σας κάνει να ανακαλύψετε αλήθειες που αγνοούσατε, γι’ αυτό μην αφήσετε την εσωτερική σας σύγχυση να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σας. Κανείς δε λέει όχι στην επανάσταση, αρκεί να υπάρχει αιτία. Εάν θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας στο σύντροφό σας, κάντε χωρίς αισθήματα αντιδικίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μπορέσετε να δείτε τις ευκαιρίες γύρω σας, είναι απαραίτητο να επανεκτιμήσετε τις σκέψεις σας. Μην αφήσετε τη συναισθηματική απομόνωση να σας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν έχετε λόγους να μην κάνετε παραχωρήσεις σε συζητήσεις που θα ανοίξετε, αφού έτσι κι αλλιώς μέσα από συμβιβασμούς καταφέρνετε πάντα να βρίσκετε γέφυρες επικοινωνίας.

ΙΧΘΥΣ: Για να προλάβετε τις εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο, ανοίξτε το θέμα άμεσα και διορθώστε το, ακόμα και αν κρατάτε μέσα σας την υποψία ότι θα σας προδώσουν. Μη βιάζεστε να γίνουν όλα μαζί, γιατί το καθετί θέλει το χρόνο του. Εσείς πάντως μπορείτε να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε μόνο εάν βάλετε τις δικές σας προθεσμίες.

Άστρα από την Άντα Λεούση, Γρηγορίου Λαμπράκη 109- Πασαλιμάνι Πειραιάς
Τηλ. Επικοινωνίας: 210-4131584  / 210-4117422 / 210-4222828 (φαξ) / 6932-232132

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους