Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 22 - 28/5

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Άντα Λεούση, κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (22 - 28/5), μόνο στο allyou.gr.

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 25 στους Διδύμους, προκαλεί ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο εντείνοντας προβλήματα και οδηγεί σε ακραίες αποφάσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν εξωτερικοί παράγοντες που θα σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σας. Η επίδραση αυτής της Νέας Σελήνης θα είναι έντονη καθώς μαζί της η Αφροδίτη από τον Κριό κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, δημιουργώντας τάσεις απομόνωσης και συναισθηματική αστάθεια. Μειώνεται η εμπιστοσύνη απέναντι στους άλλους και κυριαρχεί το παρασκήνιο. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 28 ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας ανοίγει πόρτες που θεωρούσατε κλειστές, ενώ η αυξημένη διαίσθηση θα σας γλιτώσει από παραπατήματα.


ΚΡΙΟΣ: Δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να ανέβουν αρκετά οι τόνοι και σχέσεις που είναι ταλαιπωρημένες ή χωρίς ελπίδα, να μην προχωρήσουν στη συνέχεια. Όμως, αυτές που περιέχουν αγάπη αληθινή και δε χρησιμεύουν μόνο ως αποκούμπι της ανασφάλειας ή στήριγμα της φαντασίας σας, θα προχωρήσουν και θα εξελιχθούν μέσα στο χρόνο, γιατί θα έχουν γερό υπόβαθρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ενεργητικότητά σας φαίνεται να είναι αρκετά ελαττωμένη και εσείς αντί να φροντίσετε να την ενισχύσετε, είστε έτοιμοι να πάρετε και τα τελευταία αποθέματά της, προκειμένου να κερδίσετε λίγες στιγμές επιτυχίας στον εργασιακό σας χώρο. Όπως φαίνεται δεν καταλαβαίνετε σε πόση εξάντληση υποβάλλετε τον εαυτό σας και θα χρειαστεί να επέμβουν τρίτα πρόσωπα ή συγκεκριμένες καταστάσεις για να σας το υποδείξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που τα οικονομικά σας δε θα έχουν την ίδια ταχύτητα με τα επαγγελματικά σας, σαφώς θα καλυτερεύσουν. Αυτοί οι δύο τομείς θα είναι αλληλένδετοι, αφού η αναδιοργάνωση ή οι αλλαγές στη δουλειά σας θα απαιτούν να βρείτε τρόπους ώστε τα οικονομικά σας όχι μόνο να σας απαλλάσσουν από αγωνιώδεις σκέψεις, αλλά και να σας στηρίζουν όποτε εμφανίζεται μια ευκαιρία βελτίωσης της επαγγελματικής σας θέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καταξίωση στον κοινωνικό και επαγγελματικό σας χώρο, αλλά και η βελτίωση της δουλειάς σας θα είναι οι προτεραιότητές σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν αρκετά να πλησιάσετε και να αναγνωρίσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, ώστε να μην τις χάσετε όταν θα παρουσιαστούν.

ΛΕΩΝ: Διευθετήστε εκκρεμότητες που έχετε και κατανοήστε τους λόγους για τους οποίους συμμετείχατε σε πράγματα που δε θέλατε. Στην αρχή μπορεί να μην είναι εύκολο να βάλετε μια τάξη, όμως τα ίδια τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να προχωρήσετε πιο προσεκτικά. Φερθείτε στον εαυτό σας με τρυφερότητα για να είστε υγιείς. Περιορίστε τους ανασταλτικούς σας φόβους και περάστε στη δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακατατάξεις, μπερδέματα και προβληματισμοί θα είναι στο φόρτε τους, μια που ήδη υπάρχουν από τον προηγούμενο μήνα και θα υπάρχουν αν δεν προσπαθήσετε να απαλλαγείτε. Πρέπει πάση θυσία να απαλλαγείτε το συντομότερο από τους φόβους σας και να συντρίψετε όποια εμπόδια έχετε, ακόμα και αν προέρχονται από το οικείο περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια, αλλά επειδή κάποιες φορές το παρακάνει, συγκρατηθείτε και μην εμπλακείτε σε προστριβές με τους άλλους. Μην επιμένετε πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, γιατί θα αναγκάσετε τους άλλους να στραφούν εναντίον σας και μην αφήνετε τις αμφιβολίες που έχετε να διαλύουν την πίστη σας για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα, φίλους ή το σύντροφό σας. Βρισκόσαστε σε μια σχετικά καλή περίοδο για τα προσωπικά και οικονομικά σας, γι’ αυτό αυξήστε τον ερωτισμό και το πάθος σας. Τολμήστε ένα ταξίδι που θα σας αναζωογονήσει, για να ξεκινήσετε πιο άνετα τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έρθουν στην επιφάνεια θέματα κληρονομικά, περιουσιακά και φορολογικά, γι’ αυτό φροντίστε να τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε, πριν φτάσετε στο απροχώρητο. Είναι πιθανό να παραπλανηθείτε σχετικά με αυτά που πιστεύετε και να σας διχάσει στους φίλους, αλλά και στο σύντροφό σας. Αναπτύξτε τις γνώσεις σας και τη διάθεση να φιλοσοφήσετε τη ζωή, για να μπορείτε να αντιμετωπίζετε πιο εύκολα τις δυσκολίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διστακτικότητα που έχετε θα σας κάνει αρκετές φορές να θελήσετε να απομονωθείτε, περιορίζοντας στο ελάχιστο συναντήσεις με άλλους, για να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να οδηγηθεί σε θλίψη, γιατί η εσωτερική δύναμη που διαθέτετε είναι ικανή να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε αρνητικό συναίσθημα που νιώθετε και το ξέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η βδομάδα δεν είναι και η καλύτερη για τις οικογενειακές σας σχέσεις, αφού θα σας απασχολήσουν έντονα, θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Κάντε συζητήσεις με οικογενειακά άτομα σε ήρεμο κλίμα και διώξτε κάθε δυσάρεστη σκέψη που σας επηρεάζει αρνητικά, γιατί δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε ανασφαλείς και αποκομμένοι από το περιβάλλον σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι έμμονες ιδέες που έχετε πολλές φορές στις επαγγελματικές σας σχέσεις, σας κάνουν διστακτικούς στο να πάρετε αποφάσεις, αλλά εκτός του ότι είναι επιτακτική ανάγκη να βρείτε λύσεις, πρέπει να το κάνετε και για το καλό σας, ώστε οι ασυνείδητες αλλαγές που θα γίνουν, να μη σας κάνουν να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. 

Άντα ΛεούσηΑριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4117422 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 16 Απριλίου

Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και αναντικατάστατη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 15 Απριλίου

Δώστε αρκετό χρόνο στον οργανισμό σας και στο σώμα σας να ξεκουραστεί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;