Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 5 - 11/6

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Άντα Λεούση, κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (5 - 11/6), μόνο στο allyou.gr.

Στις 6 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και θα αποζητήσετε περισσότερη ασφάλεια, αλλά και κάλυψη των συναισθηματικών και υλικών σας αναγκών. Θα είστε περισσότερο ήρεμοι και στις προσωπικές σας σχέσεις θα υπάρχει περισσότερο πάθος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς). Στις 6 ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, βοηθώντας σας να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε καλύτερα. Ίσως κάποιοι δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εσείς πρέπει να αποκλίνετε της πορείας σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης). Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 9 στον Τοξότη, επηρεάζει έντονα και δοκιμάζει σχέσεις σε κάθε επίπεδο. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς τώρα διακυβεύετε η σταθερότητα των σχεδίων σας.  Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Στις 9 ο Δίας θα βρίσκεται πλέον σε ορθή πορεία στο Ζυγό, αυξάνοντας την ανάγκη μας για ουσιαστικές σχέσεις και επαφές που θα τις χαρακτηρίζει η αρμονία. Δουλέψτε ομαδικά για να πετύχετε περισσότερα. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

ΚΡΙΟΣ: Οι προσωπικές σας σχέσεις φαίνεται πως έχουν πάρει ένα δρόμο πιο ευέλικτο και καινούριες γνωριμίες θα αρχίσουν να αποδίδουν περισσότερο τώρα, ενώ κάποιες από τις παλιές θα πάρουν πιο ουσιαστική θέση στη ζωή σας. Τώρα που έχετε απελευθερωθεί από ανασταλτικές νοοτροπίες μπορείτε να περάσετε πολύ καλά. Κινηθείτε ελεύθερα και φροντίστε να αποκτήσετε οικειότητα με το περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πραγματική σας γοητεία θα βγει προς τα έξω και ο αισθησιασμός σας θα έχει την τάση να σας παρασύρει. Με σωστή επικοινωνία θα είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας. Όσο απόλυτοι και αν είστε στις απόψεις σας, σε κάποια θέματα χρειάζεται και απαιτείται να κάνετε πίσω. Κάντε σαφείς τις θέσεις σας και μην αλλάζετε γνώμη στις προσωπικές σας επιδιώξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στα θέματα που θα αφορούν τις στενές σας σχέσεις και μια μικρή διαφοροποίηση των αξιών που θέτετε θα σας προσδώσει μια πιο σωστή ταυτότητα. Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε στιγμή, αν και σημασία θα έχουν κάποιες λεπτομέρειες στις επαφές σας ή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να κατανοήσετε τους τρόπους που υπάρχουν για να καλλιεργηθούν όμορφες καταστάσεις. Ξεχωρίστε τα άτομα που ταιριάζουν με εσάς και αλλάξτε τα προγράμματά σας. Περιορίστε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανασταλτικές σας ευαισθησίες, προωθήστε τις θετικές σας σκέψεις και προσπαθήστε να μην είστε εύθικτοι για τα πάντα.

ΛΕΩΝ: Κάντε κάτι για τον εαυτό σας και για την υγεία σας. Πάρτε πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας και μην αφήσετε τους άλλους να σας κατευθύνουν. Είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες ανακατατάξεις στην προσωπική σας ζωή. Εάν αποφασίσετε να ζήσετε το παρόν, να είστε σίγουροι ότι θα ζήσετε καλύτερα μελλοντικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρειάζεται να γνωρίσετε καινούρια άτομα, γιατί μόνο έτσι θα μάθετε και θα ακούσετε πολλά και ενδιαφέροντα άτομα που θα βοηθήσουν στην αναγνώρισή σας αλλά και στην προβολή σας. Μη χάνετε το χρόνο σας για να ενταχθείτε σε ευχάριστες καταστάσεις ή παρέες. Πολλά θα γίνουν από μόνα τους, καθώς θα σας πλησιάσουν ενδιαφέροντα πρόσωπα και θα ακτινοβολείτε.

ΖΥΓΟΣ: Με σωστή αναζήτηση και καλή θέληση θα βρείτε την ποιότητα που αναζητάτε. Σκόπιμο θα ήταν να μη σνομπάρετε κανέναν και να είστε ανοιχτοί προς όλους. Για να μη χάνετε την ουσία των πραγμάτων, μετριάστε την τελειομανία σας. Εμπιστευθείτε τη μοίρα που θέλει το καλό σας και αφήστε τα πάντα να πάρουν το δρόμο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είστε πλέον έτοιμοι να ερωτευθείτε και να σας ερωτευθούν, να προσελκύσετε όποιον θέλετε, να κατακτήσετε ή να αναζωπυρώσετε το θαυμασμό κάποιων προσώπων. Εάν λοιπόν περιμένετε το μεγάλο έρωτα να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι φιλόδοξες ανάγκες σας θα αρχίσουν να καλύπτονται με πιο γρήγορους ρυθμούς μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να προσεγγίσετε πιο άμεσα το άτομο που θέλετε στη ζωή σας και να είστε πιο σαφείς και πιο συγκεκριμένοι στις επιθυμίες σας, καθώς θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κατασταλάξετε σε μια σχέση, η οποία έχει δοκιμαστεί και φιλικά και κοινωνικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανανεωμένοι ψυχικά θα νιώθετε πιο αισιόδοξα και οι συναισθηματικές σας αναμοχλεύσεις θα σας ωθήσουν να προσεγγίσετε άτομα με όμορφο χαρακτήρα που θα ανταποκρίνονται σε αυτά που ψάχνετε. Φροντίστε μόνο να μην καταναλώσετε όλο το χρόνο σας στους άλλους τομείς της καθημερινότητά σας, γιατί έτσι θα αφήσετε πίσω την ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε και πάρτε πρωτοβουλίες στη σχέση σας, ώστε να συμπορευτείτε πιο δημιουργικά και να απαλλαγείτε από προσωπικές αναστολές. Χτίστε κάτι πιο λειτουργικό ανάμεσά σας για να νιώσετε πιο κοντά ψυχικά με το ταίρι σας. Το ενδιαφέρον σας πρέπει να επικεντρωθεί στο τι ακριβώς ζητάτε από την ερωτική σας ζωή και να είστε έτοιμοι να το διεκδικήσετε, χωρίς τον έμμεσο φόβο της αποτυχίας.

ΙΧΘΥΣ:  Όσοι είστε δεσμευμένοι, εκτιμήστε την παρουσία του συντρόφου σας με λιγότερες αντιστάσεις και αποδεχθείτε την ενεργό συμμετοχή του στην ουσιαστική εξέλιξη της κοινή σας πορείας. Δρομολογήστε μεταξύ σας ένα καινούριο πλαίσιο που θα διαφοροποιεί τη μέχρι τώρα συμβατική στάση σας στην καθημερινότητα. 

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα επηρεαστεί το ζώδιό σας από την εποχή του Κριού

Είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga