Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 10-16/7

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



H  Άντα Λεούση, κοιτάζει το πλανητικό σκηνικό και δίνει τις δικές της αναλύσεις για όλα τα ζώδια, την εβδομάδα που έρχεται (10-16/7 ), μόνο στο allyou.gr.

Στις 10 ο Ήλιος στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, αυξάνει τις αρνητικές και άσχημες συμπεριφορές κάτι που θα σας ρίχνει την ψυχολογία σας και θα μειώνει την ενέργειά σας. Στις 14 ο Ερμής στο Λέοντα σε εξάγωνο με το Δία στο Ζυγό, κάνει τις συζητήσεις σας ενδιαφέρουσες και δημιουργικές, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθάει να καταλήξετε σε αποφάσεις είτε προσωπικού, είτε επαγγελματικού χαρακτήρα.


ΚΡΙΟΣ: Πολλά από αυτά που θεωρείτε δεδομένα, ίσως έχουν διαφορετική εξέλιξη. Μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα πάντα, αλλά χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί και σε επαγρύπνηση. Ανανεώστε τις ιδέες σας, για να ενταχθείτε με ομαλό τρόπο στις καινούριες καταστάσεις. Μπορεί το κύριο χαρακτηριστικό σας να είναι η αυτοσυγκράτηση, αλλά επειδή χρειάζεται να βάλετε σε τάξη την προσωπική σας ζωή, αυτό δε φτάνει. Χρειάζεται και διπλωματία.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρεθείτε με ευχάριστους ανθρώπους για να περάσετε μια πολύ όμορφη ημέρα. Παρατηρήστε τους ανθρώπους γύρω σας  και αφήστε τους το περιθώριο να πουν την άποψή τους. Ασχοληθείτε με ότι έχει απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή σας και μην παρασύρεστε σε ψευδαισθήσεις. Αποφύγετε να μιλάτε πολύ και να δημιουργείτε λάθος και άσχημες εντυπώσεις στους άλλους για το άτομο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Περιορίστε τους ανασταλτικούς σας φόβους και βάλτε μπροστά τη διαίσθηση και το αγωνιστικό σας πνεύμα. Μην παραβιάζετε τα δεδομένα των οικείων σας, γιατί κάποια διακριτικότητα δε βλάπτει. Εάν νιώθετε πως οι άλλοι δε σας καταλαβαίνουν, βρείτε καταφύγιο σε ανθρώπους που σας αγαπούν. Φροντίστε οι δεσμεύσεις σας να μην είναι καταπιεστικές και στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ανοίγετε καινούριες υποθέσεις, εάν πίσω σας υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες. Μη μένετε σε θεωρίες και μην αναμασάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Προσδιορίστε τι είναι αυτό που σας αρέσει και τι όχι, αλλά μη τα μετράτε όλα στα δικά σας μέτρα. Την ενεργητικότητα που έχετε διοχετεύστε την στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Μη μεταφέρετε τα προβλήματα της εργασίας σας στο σπίτι, γιατί είναι ανούσιο και μην απαντήσετε σε ότι ακούσετε και δε σας αρέσει, γιατί θα κάνετε άσχημο χειρισμό του λόγου και θα φτάσετε στα άκρα, ενώ θα είναι αρκετά εύκολο να αποδιοργανωθείτε και με τον τρόπο που θα εκφραστείτε να απομακρύνετε τους δικούς σας ανθρώπους, κάποιους χωρίς επιστροφή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε το θυμό σας σαν εκτόνωση γιατί οι εσωτερικές συγκρούσεις σας απομυζούν ενέργεια. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας και μην περιμένετε να τις ανακαλύψουν οι άλλοι. Θα είναι πολύ εύκολο να προκληθούν προστριβές και εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα και να έρθει ρήξη στις μεταξύ σας σχέσεις, γιατί θα υπάρχει ασυνεννοησία στις συζητήσεις που θα ανοίξετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα γίνει μια σειρά συζητήσεων, συναντήσεων και επαφών που θα βοηθήσουν στην άνοδο του οικονομικού σας τομέα και στο κλείσιμο επιτυχημένων συμφωνιών, αλλά κάποιες που θα αφορούν και το οικογενειακό σας περιβάλλον δε θα είναι τόσο ευχάριστες. Θα δοκιμαστούν οι αντοχές και τα νεύρα σας σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, επηρεάζοντας αρνητικά το ψυχισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευθείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και ανακαλύψτε καινούριες πηγές κέρδους, για να διεκπεραιώσετε το συντομότερο τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες που έχετε. Επειδή η απομάκρυνση των φόβων και των προκαταλήψεων σας, έχει μεγάλη σημασία, μην απορροφηθείτε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και η τύχη θα είναι με το μέρος σας, αρκεί να έχετε εναλλακτικές λύσεις στα σχέδιά σας και να σέβεστε τον ανταγωνισμό. Αναλύστε με ψυχραιμία τις λεπτομέρειες που υπάρχουν, για να λύσετε τα τυχόν προβλήματά σας και μην παγιδεύετε τον εαυτό σας σε συμφωνίες που δε σας εκφράζουν. Η επικοινωνία σας με τους άλλους και βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις καθημερινές σας καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας σε συνδυασμό με τη λογική, να σας βοηθήσει να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα ανεχόσασταν και μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, με κάποιο από τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα, για να κάνετε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση και να ανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αναγκαστείτε προσωρινά να απομονωθείτε και να επιζητήσετε τη μοναξιά, μέχρι να ανακτήσετε και πάλι τις δυνάμεις σας. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιο ταξίδι, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη, γιατί είναι προτιμότερο να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, παρά να πάρετε αποφάσεις επηρεασμένες από τη συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση και να πέσετε στην παγίδα των υπερβολών.

ΙΧΘΥΣ: Τα συναισθήματά σας θα είναι ανάμεικτα αφού τα προβλήματα του οικογενειακού χώρου θα σας απασχολήσουν έντονα. Όμως, αν κάνετε μια προσπάθεια να μείνετε ψύχραιμοι και μακριά από καταστάσεις ψυχοφθόρες για τον οργανισμό σας, όλα θα πάνε καλά. Ασχοληθείτε με το συναισθηματικό σας τομέα που όλα θα κυλούν αρμονικά και έτσι θα ανεβαίνει και η διάθεσή σας, αποβάλλοντας το άγχος των προβλημάτων που τόσο σας κουράζει.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 23 Απριλίου

Εάν δεν κάνετε μια προσπάθεια να ελέγξετε το άγχος σας, σύντομα θα έχετε προβλήματα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει η Ροζ Πανσέληνος του Απριλίου στο ζώδιό σας

Θα τα δούμε όλα ροζ στις 24 Απριλίου;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ